Olen saamassa viimeaikaisesta konemusiikin kieltämistä vaativasta adressit.com-adressistani yllättävän paljon julkisuutta. Aiempiakin adressejani toki on huomioitu sekalaisissa "Internet-saippuakeittimissä", mutta konemusiikkiadressini on luultavasti ensimmäinen, johon kaupallisetkin tahot ovat tarttuneet.

Internet-viihdeuutisportaalit "stara.fi" ja "findance.com" ovat molemmat julkaisseet adressiani käsittelevän "uutisen". En anna suoria linkkejä, koska kyseiset WWW-palvelut edustavat kapitalistista aivonmädätysteollisutta, jossa ihannoidaan kulutuskeskeistä ja vastuutonta "tähtielämää" ja pyritään viihteellistämään täysin vakavatkin asiat. En todellakaan halua joutua moisten Internet-ripulioksennussivustojen mainosmannekiiniksi.

Sain myös aamulla sähköpostilaatikkooni puhelinhaastattelupyynnön The Voice -nimisen kaupallisen soittolistaradiokanavan "kesätuottajalta". Internet-etikettisyistä en julkaise alkuperäistä haastattelupyyntöä, mutta kirjoitin siihen kuitenkin seuraavanlaisen vastineen:

---

Valitettavasti joudun kieltäytymään, sillä The Voice on läpeensä kaupallinen ns. soittolistakanava, jollaisen tukeminen merkitsisi periaatteideni hylkäämistä. Soittolistoihin perustuvat radiokanavat ovat näkemykseni mukaan yksi lukuisista maailmanlaajuisen kapitalistimafian keinoista mädättää ihmiskunnan aivot ja muuttaa heidät yhdeksi helposti hyväksikäytettäväksi kuluttajamassaksi.

Nykyisistä Suomen radiokanavista ainoa, jonka haastatteluun voisin suostua, on Ylen Radio 1.

Lisäksi sähköpostiviestisi sisältämät lukuisat kieli- ja käyttäytymisvirheet (mm. "puhelin haastattelu", sinuttelu ja yli 64 merkkiä pitkät rivit) eivät anna nekään kovin mairittelevaa kuvaa edustamasi radiokanavan journalistisesta tasosta.

Tässä viestissä esittämiäni näkemyksiä saa kuitenkin tuoda vapaasti esiin radio-ohjelmissa.

--- ---

Tämä yllättävä julkisuusryöppy sai minut myös avaamaan WWW-päiväkirjani suunniteltua aiemmin, joten tämä on myös sen ensimmäinen kirjoitus. Päiväkirjani kannattaa kuitenkin lisätä oitis omaan syöteseurantaansa kaikkien niiden valveutuneiden kansalaisten, jotka haluavat tietoa ja asiallisia kannanottoja maailman menosta myös adressit.com-toimintani ulkopuolelta.