Tämän vuoden alusta alkaen olen raportoinut kansalaisvaikuttamisestani etupäässä Internetin Facebook-palvelun kautta. Ne kansalaiset, jotka haluavat seurata toimiani tarkemmin, voivat lisätä minut ns. kaverilistaansa kyseisessä palvelussa.

Alkaneen vuoden menestyksekkäin kansalaisadressini oli Kaarina Hazardia vastaan laatimani adressi, jossa kyseiselle toimittajalle vaaditaan mm. kunnon rangaistus jalkapuineen ja raipaniskuineen, ja jonka allekirjoittajat myös lupaavat boikotoida päivittäistavaraostoksissaan kauppoja, jotka myyvät Iltalehteä, ja jopa tarvittaessa muuttaa paikkakunnalle, jossa kyseistä lehteä ei myydä. Osoitteesta http://www.adressit.com/kaarina_hazard löytyvä adressi on saanut yli 600 allekirjoitusta, eli lähes kolme kertaa enemmän kuin toinen, vaatimuksiltaan maltillisempi kansalaisadressi. Mielestäni tämä osoittaa, että Suomen kansa ei ole mitään maltillismielisiä hyssyttelijöitä vaan todella haluaa Kaarina Hazardille kunnon vanhan ajan häpeärangaistuksen ja on valmis tekemään mittavia omaan elämäänsä vaikuttavia uhrauksia edesmenneen kansallissankarimme Tony Halmeen kunnian tähden.

Olen viime aikoina tuntenut usein myös selittämätöntä ärtymystä ja vihaa, ja  olen päätynyt siihen, että syynä siihen on vihervasemmistolainen poliittinen ideologia, jota mm. ministerit Astrid Thors (RKP), Liisa Hyssälä (KESK), Paula Risikko (KOK), Anne Holmlund (KOK), Matti Vanhanen (KESK) ja Jyrki Katainen (KOK) edustavat. Mielestäni nämä vihervasemmistolaiset ovat syynä suurimpaan osaan nyky-Suomen ongelmista -- omat henkilökohtaiset mielialanvaihteluni mukaan lukien -- joten olen laatinut nyt kansalaisadressin, jossa koko vihervasemmistolaista ideologiaa vaaditaan kiellettäväksi Suomen tasavallasta. Adressi on jokaisen oikeamielisen kansalaisen allekirjoitettavissa osoitteessa http://www.adressit.com/vihervasemmistolaisuus .

Suurena kirjoitetun sanan ystävänä olen laatinut viime aikoina omat kansalaisadressinsa myös Comic Sans -kirjasinlajin ja Thaimaaseen-taivutusmuodon kanonisoinnin puolesta. Nämä adressit ovat luonteeltaan sellaisia, jotka koskettavat lähinnä kaltaisiani oikeakielisyyden ja typografian ystäviä, joten niihin ei ole kertynyt niin mittavaa allekirjoitustulvaa kuin populistisemmille adresseilleni.