Moni saattaisi luulla, että suositut Kiitos 1939-1945 -paidat, joiden myyntitulot menevät lyhentämättöminä suomalaisten sotaveteraanien hyväksi, olisivat mitä tahansa vaatekappaleita. Näin ei kuitenkaan ole! Monelle suomalaiselle nämä paidat ovat yhtä pyhiä kuin Suomen lippu, ja niihin suhtaudutaan niin hartaalla kunnioituksella, että niiden häpäisemisen katsotaan olevan riittävä syy mitä törkeimpiin laittomuuksiin ja terroritekoihin!

Kiitospaidan ylpeänä omistajana voin yrittää kuvailla niitä tunteita, joita kiitospaidan käyttöön sisältyy. Pitäessäni kiitospaitaa ylläni täytyn aina sydänjuuriani myöten isänmaallisilla tunteilla, ja olen miltei pakahtua siitä ylpeydestä, jota sotaveteraanit minua kohtaan tuntevat. Tunnen itseni paremmaksi ihmiseksi kuin muut kadulla kävelijät, ja runollisesti ilmaistuna voisin sanoa olevani kiitospaitaan pukeutuneena yhtä Suomi-neidon kanssa! Koenkin vilpittömästi, että kiitospaidassa konkretisoituu kaikki se, mikä tekee suomalaisista suomalaisia. On siis sanomattakin selvää, että jos paidan omistajana näen samanlaisen paidan jonkun sellaisen yllä, jota en pysty pitämään kunnon suomalaisena (tai suomalaisena laisinkaan), täyttyy sydämeni välittömästi vihan ja kostonhimon tunteista moista julkeaa paidanhäpäisijää kohtaan, ja seuraamukset voivat olla äärimmäisen vakavat!

Äskettäin saatiin karmaiseva esimerkki siitä, millaisia seuraamuksia voikaan olla sillä, kun kiitospaita häpäistään valtakunnallisessa televisiolähetyksessä. Nelonen-nimisen televisiokanavan Maria!-nimisessä keskusteluohjelmassa nimittäin joukko Suomessa asuvia ulkomaalaisia ja maahanmuuttoministeri Astrid Thors pukivat ylleen kiitospaidat. Ennenkuulumatonta! On sanomattakin selvää, että tätä jos mitä on pidettävä törkeänä kiitospaidan häpäisemisenä, joka sotii jokaisen suoraselkäisen suomalaisen oikeustajua vastaan! Lähetys on katsottavissa Nelosen WWW-sivustolla, ja loukkaava osuus alkaa noin puolen tunnin jälkeen.

Välittömästi tapahtuman jälkeen Suomen kansan syvät rivit reagoivat: Internetin Facebook-palveluun ilmestyi ryhmä nimeltä "KIITOS 1939-1945 PAIDAT EI KUULU PAKOLAISILLE REVITÄÄN NE VITTUUN NIILTÄ". Ryhmässä on nimen kielenvastaisuudesta huolimatta tällä hetkellä yli 2300 jäsentä. Itsekin ylpeänä kiitospaidan omistajana vihastuin suunnattomasti, ja perustinkin varsin pian adressit.com-sivustolle kansalaisadressin, jossa vaaditaan isänmaallisten vaatekappaleiden kieltämistä maahanmuuttajilta ja isänmaanpettureilta. Tämä vetoomus sai melko lyhyessä ajassa yli 250 allekirjoitusta. Jo nämä luvut todistavat, että koko Suomen kansan pyhimpiä tunteita oli nyt loukattu verisesti!

Tässä ei kuitenkaan ollut vielä kaikki! Joidenkin tuntien päästä entinen Facebook-ystäväni, perussuomalainen kansallissosialisti Rami Sipilä perusti palveluun ryhmän nimeltä "Olen valmis istumaan muutaman vuoden Astrid Thorssin taposta!!" (sic), johon ilmoittautui lyhyen ajan sisällä useita kymmeniä vapaaehtoisia. Koska tämä ryhmä, jonka kuvauksessa oli mm. teksti "Saatanan vanhapiika häpäs nyt jo KIITOS paidatkin!!" (sic), on nyt poistettu palvelusta, julkaisen tässä ryhmän jäsenlistan siinä muodossa, kuin se oli julkisesti kaikkien Facebook-käyttäjien nähtävillä torstaina, 25. päivänä helmikuuta 2010 kello 15:36:

Antila, Ari
Ekman, Jari 'Jali'
Hartikainen, Pasi
Haurinen, Pauli  
Hellsinki, Sartsu  
Hullu, Kylä
Hyttinen Os Saastamoinen, Mira
Ihalainen, Timo  
Jampuusi, Jani
Kainulainen, Jarkko
Kalliomäki, Olavi
Karppi, Tuomas Jari
Kemppainen, Marko
Kokkonen, Jarno Bootboy
Koskinen, Jonne
Kurri, Kari
Kuusiniemi, Jenni
Laine, Tommi
Lajunen, Juha  
Laulaja, Jani
Luojus, Mikko
Moksunen, Ville  
Murto, Cari
Nieminen, Minna  
Nieminen, Nanu  
Pehkonen, Tuomo
Pulkki, Johanna
Ruutikainen, Petri M
Saari, Teemu  
Sainio, Ari
Sandberg, Patrik  
Sederström, Nathalie
Sipilä, Rami
Sulonen, Jussi  
Suvanto, Marko
Tarsa, Jonna  
Vornanen, Jake
Vänni, Timo

Tässä siis lista kolmestakymmenestäkahdeksasta (38) vapaaehtoisesta Suomen kansalaisesta, jotka ovat julkisesti ilmoittaneet valmistelevansa poliittista murhaa Suomen istuvaa maahanmuuttoministeriä vastaan. Listan julkisena pitäminen on mielestäni tärkeää kansallisen turvallisuuden varjelemiseksi, ja toivottavasti lista tulee olemaan hyödyllinen myös niille viranomaisille, jotka pyrkivät ennaltaehkäisemään tämän Suomen olosuhteissa ennennäkemättömän terroriteon. Vaikka loukkaannuinkin verisesti kiitospaidan häpäisystä, en pysty missään nimessä hyväksymään poliittista murhaa, ellei se tapahdu lainmukaisen demokraattisen prosessin kautta.

Monet ovat levittäneet tästä vapaaehtoislistasta myöhäisempää versiota, jonka olivat jo ehtineet pilata Kuvalauta-nimistä Internet-sivustoa käyttävät tietoliikenteenhäirintärikollisuuden harrastajat. Tämä torstai-iltapäivän versio on kuitenkin mitä ilmeisimmin täysin luotettava, ja olen varma siitä, että kukaan näin varhain terroristioperaatioon ilmoittautunut vapaaehtoinen ei ole mukana pelkästään provokaatiomielessä, vaan kaikilla on todellinen tahto toteuttaa uhkauksensa.

Lukijalle on varmastikin tullut kaiken tämän jälkeen jo selväksi, että KIITOSPAIDAN SYMBOLINEN VOIMA ON SUUNNATON! YKSI AINOA julkinen Suomen televisiossa tapahtunut kiitospaidan häpäisy johti lyhyessä ajassa USEISTA KYMMENISTÄ SUOMEN KANSALAISISTA KOOSTUVAN POLIITTISEN VÄKIVALTAISKURYHMÄN MUODOSTUMISEEN!

EIKÄ TÄSSÄKÄÄN VIELÄ KAIKKI! Hyvin pian tämän iskuryhmän muodostumisen jälkeen tuli julkisuuteen kokonainen joukko poliittisia tappouhkauksia! Selvästikin kiitospaidan julkinen häpäisy oli voimallinen provokaatio, joka sai kokonaiset terroristijoukkiot aktivoitumaan! Tuntemattomana pysyttävä poliittinen ääriryhmä julkisti nimittäin osoitteessa www.palautus.org sijaitsevalla Internet-sivustollaan tappouhkauksen viittä suomalaista poliitikkoa kohtaan. Näiden lisäksi sivuston kautta oli ainakin jokin aika sitten saatavissa lista viidestäkymmenestä muusta henkilöstä, jotka ovat ryhmälle ns. toissijaisia kohteita.

Olen päätynyt siihen johtopäätökseen, että kansallisen turvallisuutemme varmistamiseksi on valtioneuvoston otettava välittömästi mietintään, kuinka kiitospaitoihin ja muihin isänmaallisia tunteita herättäviin vaatteisiin ja asusteisiin on suhtauduttava! Itse olen sillä kannalla, että on turvallisinta rajata näiden tunnusmerkkien käyttöoikeus pelkästään syntyperäisille ja nuhteettomasti eläneille Suomen kansalaisille, joiden suvussa ei ole ainuttakaan rintamakarkuria. Aiheeseen liittyvä kansalaisadressi on allekirjoitettavissa osoitteessa http://www.adressit.com/kiitospaidat, ja pyydänkin, että jokainen lukija allekirjoittaa sen välittömästi ja viipymättä! KOKO SUOMALAINEN POLIITTINEN JÄRJESTELMÄ ON VAAKALAUDALLA KIITOSPAITOJEN VÄÄRINKÄYTÖN PROVOSOIMAN VÄKIVALTATERRORIN VUOKSI!