Haluan täten muistuttaa koko Suomen työssäkäyvää kansaa huomenna alkavasta yleislakosta, jonka on julistanut alkavaksi yli satatuhatta Facebook-palvelua käyttävää Suomen kansalaista. Yleislakko on voimallinen mielenilmaus nyky-Suomen läpeensä korruptoitunutta vihervasemmistolaishallitusta vastaan, ja siihen tarvitaan mukaan JOKA IKINEN Suomen työssäkäyvä kansalainen! POIKKEUKSIA EI TEHDÄ!

Haluan tähdentää, että YKSIKIN RIKKURI on liikaa tämän yleislakon aikana! Se kansalainen, joka tekee työtä perjantaina 15.10.2010, pettää isänmaansa ja verenperintönsä ja on häpeäksi koko Suomen kansalle. Sietämätön häpeätaakka tulee painamaan rikkurin ja hänen jälkipolviensa sydämiä aina seitsemänteen polveen asti, joten pyydän jokaista rikkurityön harkitsijaa vakavasti harkitsemaan, haluaako hän todella itselleen petturin kohtelun ja kuoltuaan ikuisen kärsimyksen helvetin tulessa. Jopa omat sukulaiset ja perheenjäsenet tulevat halveksuen syljeskelemään rikkurin päälle!

Aion itse käyttää päivän keräten niiden kansalaisten henkilötietoja, joiden havaitsen tekevän rikkurityötä yleislakon aikana. Pyydän myös muita valveutuneita kansalaisia osallistumaan rikkurilistan keruuseen, jotta siitä saataisiin mahdollisimman uskottava pelote jokaista rikkurityön harkitsijaa vastaan. Kunhan Totalitaaridemokraattinen Puolue saa murskavoiton ensi eduskuntavaaleissa, tullaan joka ikinen rikkurilistalta löytyvä isänmaanpetturi ruoskimaan julkisesti ja sen jälkeen teloittamaan.

Tämä siis vakavana varoituksena jokaiselle, joka edes harkitsee rikkurityötä yleislakon aikana! KYSE ON KOKO ELÄMÄÄNNE VAIKUTTAVASTA PÄÄTÖKSESTÄ, JOTEN HARKITKAA TARKOIN!