Pyysin Jumalalta lauantaina 10.12.2011 nukkumaan mennessäni, että hän antaisi minulle profeetallisen unen tai näyn. Jumala vastasi rukoukseeni, ja näin ja koin seuraavan, seitsenvaiheisen näkysarjan.

 
Ensimmäinen vaihe: Näin paljon keltaista väriä, joka muistutti elonkorjuun kypsää vaalean keltaisuutta. Tuli voimakkaana ajatus, että Jumalan elopellolla ovat nyt lähestymässä elonkorjuun ajat.
 
Toinen vaihe: Näin Timo Soinin muotokuvan kehystettynä. Kuvan nähtyäni tiesin välittömästi, että kyseessä on Suomen tasavallan presidentti, ja mieleni täyttivät isänmaallisuus ja kansallisylpeys siitä, että Suomen kansa on saanut itselleen parhaan mahdollisen valtionpäämiehen.
 
Kolmas vaihe: Näin suur-Suomen kartan. Kartassa oli nykyistä suurempi Suomi, johon kuului nyky-Suomen lisäksi Viro, Karjala, Itä-Karjala (Aunus ja Viena), Kuola ja Petsamo. Koin selviönä, että tulevaisuudessa Pohjolaan syntyy em. maista ja alueista koostuva suur-Suomi, jolla on tärkeä merkitys meidän aikakautemme lopun eli ns. lopunajan historian vaiheissa.
 
Neljäs vaihe: Näin kaupungin torin, jossa kuljeksi aitosuomalaisia ihmisiä, jotka vaikuttivat köyhiltä mutta eivät nälkäisiltä tai muutenkaan onnettomilta. Heidän vaatteensa olivat resuiset, mutta heidän silmistään loisti onnellisuus ja isänmaanrakkaus. Torilla oli soppapatoja ja niiden edessä jonoja. Patojen äärellä päivystäneet univormupukuiset miehet ja naiset jakoivat soppaa kaikille, jotka esittivät heille jonkinlaisen  asiakirjan. Mainosvaloja tai tuotejulisteita ei torilla tai sitä ympäröivillä kaduilla näkynyt, vaan niiden tilalla oli Timo Soinia esittäviä ja isänmaallisuuteen kannustavia julisteita.
 
Viides vaihe: Näin Suomi-konepistoolin, ja mieleni täytti suunnaton isänmaanrakkauden tunne, joka oli pakahduttaa minut. Tämän jälkeen näin suuren tehtaan, jonka suurista ovista ajoi ulos joukko tankkeja, ja näin myös ohjuksia ja hävittäjiä. Tehtaasta huokui ulos suomalaisen työläisen rakkaus isänmaataan ja työtään kohtaan.
 
Kuudes vaihe: Näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea -- viisi punaista ja viisi vihreää. Sen lukuisat päät olivat myös punaisia ja vihreitä, ja niihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Aiemmassa vaiheessa  näkemäni sotakoneet hyökkäsivät tätä petoa vastaan ja ajoivat sen pahoin haavoittuneena takaisin mereen.
 
Seitsemäs vaihe: Näin valtavan, Timo Soinia esittävän veistoksen, joka oli pystytetty jonkinlaisen sankarihautausmaan viereen. Ohi kulki ihmisiä, jotka vaikuttivat hyvin vaurailta ja onnellisilta. Kaikki olivat pukeutuneet säädyllisesti, eikä yksikään nainen ollut pukeutunut paljastavasti. Lähes kaikilla oli siniset silmät ja vaaleat hiukset (miehillä siististi lyhyiksi leikatut ja naisilla pitkät), eikä ainuttakaan alkukantaista murjaania näkynyt kaupunkikuvaa rumentamassa.
 
 
Mielestäni tämä näkysarja oli vahva merkki siitä, että Jumala antaa Timo Soinin nousta Suomen tasavallan presidentiksi ja antaa hänen kauttaan Suomelle loistavan ja kunniakkaan tulevaisuuden. Soini on itse puhunut presidentin valtaoikeuksien puolesta, joten on odotettavissa, että hän valtaan noustuaan nostaa oikeutensa riittävälle tasolle, jotta kaikenmoinen rappiollisuus ja ali-ihmisyys saadaan kitkettyä Suomesta. Jätän kuitenkin näkyni tarkemman merkityksen mieluiten lukijoiden pohdittavaksi, sillä toimin vain viestintuojana; näky oli Jumalan, ei minun!