Olen syvästi järkyttynyt presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen tuloksista. Jumalan valitsema Suomen kansan suurjohtaja Timo Soini ei päässyt toiselle kierrokselle, kuten ei päässyt myöskään aiempi Jumalan valittu, Paavo Väyrynen. Mielestäni on ilmiselvää, että Jumala on vihastunut Suomen kansaan. Eikä syyttä, nimittäin useat suoraselkäisinä pitämäni poliitikot, edellämainitun Soinin lisäksi myös mm. perussuomalaisten James Hirvisaari, OVAT LANGENNEET MITÄ PAHIMPAAN DEMONISEEN MÄDÄTYKSEEN ILMOITTAMALLA ÄÄNESTÄVÄNSÄ TOISELLA KIERROKSELLA SODOMIITTISTA KAUHISTUKSENTEKIJÄÄ, VIHERVASEMMISTOLAISTA ÄÄRIMÄDÄTTÄJÄÄ PEKKA HAAVISTOA. LOPUN AJAT OVAT TOTISESTI LÄHELLÄ!

 
SAIN VIIME YÖNÄ UNESSA JUMALALLISEN ILMOITUKSEN, JOSSA NÄIN PEDON NOUSEVAN MERESTÄ, JA SEN SARVET OLIVAT PUNAISET JA VIHREÄT, JA SE HEKOTELLEN SYÖKSI YMPÄRIINSÄ TULTA, TULIKIVEÄ, KÄÄRMEITÄ JA HEINÄSIRKKOJA. MIELESTÄNI KAIKKI MERKIT VIITTAAVAT SIIHEN, ETTÄ TÄMÄ PETO ON PEKKA HAAVISTO. HÄN TULEE PAKOTTAMAAN KAIKILLE PEDON MERKIN, EIKÄ KUKAAN SAA TOIMIA YHTEISKUNNASSA ILMAN PEDON MERKKIÄ. (Ilm. 13:5) MIELESTÄNI PEDON TÄMÄ PEDON MERKKI ON SUVAITSEVAISUUDEN JA MOKUTUKSEN SAATANALLINEN MÄDÄTYSIDEOLOGIA, JOKA KAIKKIEN ON PAKKO OMAKSUA. LISÄKSI TULEVAISUUDEN SUOMESSA SODOMIASTA TULEE PAKOLLINEN, EIKÄ KENENKÄÄN SAA OLLA KOSKAAN AJATTELEMATTA MUUTA KUIN SODOMISTISIA TEKOJA.
 
JUMALA ANTAA ILMESTYSKIRJASSA OHJEET PEDON TUNNISTAMISEKSI: "Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi." (Ilm. 13:18) KUN PEKKA OLAVI HAAVISTON TÄYDELLISEN NIMEN KIRJAIMET LASKETAAN YHTEEN SITEN, ETTÄ A-KIRJAIMEN NUMEROARVO ON 27, B-KIRJAIMEN 28 JNE., SAADAAN SUMMAKSI NIMENOMAAN TÄMÄ 666:
 
        A=27
        B=28
        C=29
        D=30
        E=31
        F=32
        G=33
        H=34
        I=35
        J=36
        K=37
        L=38
        M=39
        N=40
        O=41
        P=42
        Q=43
        R=44
        S=45
        T=46
        U=47
        V=48
 
        P+E+K+K+A+O+L+A+V+I+H+A+A+V+I+S+T+O =
        42+31+37+37+27+41+38+27+48+35+34+27+27+48+35+45+46+41 =
        666
 
EN OLE VIELÄ VARMA, MIKSI LASKEMINEN ALOITETAAN LUVUSTA 27, MUTTA LUULTAVASTI TÄMÄ SAADAAN JOISTAKIN HAAVISTOON JA LÄHIAIKOJEN TAPAHTUMIIN LIITTYVISTÄ LUVUISTA YHTEEN- TAI VÄHENNYSLASKUJEN AVULLA. JUMALA TULEE KYLLÄ LÄHIAIKOINA VAHVISTAMAAN TÄMÄN ASIAN TUOMALLA ASIANOMAISET LUVUT SELKEÄSTI ESILLE SUOMEN VALTAKUNNASSA!
 
NÄINÄ PÄIVINÄ ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ JOKAINEN OTTAA RAAMATUN ESIIN JA LUKEE JOHANNEKSEN ILMESTYSTÄ KOLMANNESTATOISTA LUVUSTA ALKAEN. HAAVISTO TULEE OLEMAAN VALLASSA NELJÄKYMMENTÄKAKSI KUUKAUTTA (KOLME JA PUOLI VUOTTA) (Ilm. 13:5), MINKÄ JÄLKEEN JUMALA PUUTTUU ASIAAN LÄHETTÄMÄLLÄ ENKELINSÄ JA JEESUKSEN KRISTUKSEN ALAS TAIVAASTA (Ilm. 14:1-9) JA RANKAISEE PEDON MERKIN OTTANUTTA KANSAA TULELLA JA TULIKIVELLÄ! (Ilm. 14:10) OLEN VARMA, ETTÄ SODOMIITTINEN SUOMI TULEE KOKEMAAN SAMANLAISEN TULI- JA TULIKIVISATEEN, JOLLA HERRA OIKEUDENMUKAISUUDESSAAN HÄVITTI SODOMAN JA GOMORRAN KAUPUNGIT. (1.Moos. 19:24-25)
 
TULEVAT NELJÄKYMMENTÄKAKSI KUUKAUTTA TULEVAT OLEMAAN PIINAN JA KOETTELEMUKSEN AIKAA USKOVILLE, JOTKA EIVÄT PEDON MERKKIÄ OTA! KAIKKIEN USKOVIEN ONKIN SYYTÄ MENNÄ VÄLITTÖMÄSTI LUKEMAAN JOUKO PIHON VIIMEJOULUINEN KIRJOITUS TULEVISTA USKOVIEN TURVAPAIKOISTA, JOIHIN PIILOUDUMME SEN JÄLKEEN, KUN PETO ON NOUSSUT VALTAAN.
 
TOTISESTI, LOPUN AJAT OVAT LÄHELLÄ!