Kuten jo aiemmassa kirjoituksessani totesin, JUMALAN VIHA ON SUOMEN KANSAKUNNAN YLLÄ, eikä sodomiittisen kauhistuksentekijän ja ilmestyskirjan pedon valtaannousua ole enää mahdollista estää! Esitän kuitenkin seuraavassa näkemykseni siitä, millainen tuleva Suomen itsenäisyyspäivä 6.12.2012 tulee olemaan, jotta JOKA IKINEN SUORASELKÄINEN SUOMEN KANSALAINEN YMMÄRTÄISI, MILLAISET KUVOTTAVUUDEN JA MÄDÄNNÄISYYDEN AJAT MEITÄ KOHTAAVAT!

Joulukuu 2012. Suomi on ehtinyt mädäntyä Haaviston valtakaudella jo tähän mennessä pahemmin kuin kahtena Halosen kautena yhteensä. Sodomiasta on tehty Suomessa pakollista, ja tästä johtuen kaikki selkärankaiset suomalaiset joko piileksivät maanalaisissa katakombeissa odottamassa Jeesuksen toista tulemusta tai ovat verikunniansa velvoittamana tehneet kunniaitsemurhan.
 
Etenkään ainuttakaan sotaveteraania ei ole enää jäljellä, SILLÄ JOKA IKINEN SOTAVETERAANI HALVEKSUU HOMOJA SYDÄMENSÄ POHJASTA EIKÄ TOSIAANKAAN PYSTY  ELÄMÄÄN VALTIOSSA, JONKA VALTIONPÄÄMIESKIN HOMOSTELEE MINKÄ KERKIÄÄ! NIMITTÄIN MIKÄLI RINTAMALLA OLISI TAISTELLUT YKSIKIN KAUHISTUTTAVA  HOMOSEKSUELLI, PUHUMATTAKAAN SIITÄ, ETTÄ ITSE MANNERHEIM OLISI SODOMIAN KAUHISTUSTA HARJOITTANUT, EI SUOMELLA TOTISESTI OLISI OLLUT JUMALAN VARJELUSTA YLLÄNSÄ, JA OLISIMME TÄTÄ NYKYÄ OSA NEUVOSTOLIITTOA JA PUHUISIMME VENÄJÄÄ!
 
Vuoden 2012 itsenäisyyspäivän vastaanotolle Presidentinlinnaan on kutsuttu ainoastaan valtakunnan kauhistuttavimmat kauhistuksentekijät. Yhdelläkään vieraalla ei ole minkäänlaista selkärankaa! Ainuttakaan perinteistä pukua ei näy, vaan   JOKA IKINEN VIERAS ON PUKEUTUNUT MITÄ KAUHISTUTTAVIMPIIN KUMI- JA MUOVIASUSTEISIIN JA KANTAA MUKANAAN TIES MINKÄMOISIA PIISKOJA JA MITÄ SODOMIITEILLA NYT ONKAAN! Huomattava osa vieraista ei ole edes ihmisiä, vaan kaikenmoisia koiria, aaseja ja muita eläimiä ja jopa esineitä (kuten seksinukkeja ja anustappeja), joiden kanssa Suomessa on jo tähän mennessä laillista mennä naimisiin. Saatanalliset demonit Haavisto ja Flores kättelevät vieraat ja hihittelevät välillä keskenään, eikä tilaisuudessa ole enää arvokkuuden ripettäkään jäljellä! Haavisto ja Flores ovat myös muuntautuneet ihmismäisestä muodosta vähitellen takaisin alkuperäiseen, niljakkaan demoniseen matelijamuotoonsa, ja näky on sanalla sanoen irvokas!
 
Kun kättely on suoritettu loppuun asti, siirrytään salin puolelle, jossa alkavat välittömästi mitä kauhistuttavimmat Sodoman orgiat. Säästän lukijat kuvottavimmilta yksityiskohdilta, mutta "juhliin" osallistuvat sodomiitit  alkavat välittömästi mm. kaivaa ulostetta toistensa peräsuolista ja syödä sitä. Ulosteesta käytetään sodomiittisessa Suomessa hellittelynimeä "poo-poo", ja siitä on lanseerattu myös Suomen virallinen kansallisruoka. Orgioiden villiintyessä salin seinät, lattia ja kaikenmoinen irtaimisto peittyy ulosteella ja verellä.
 
Suomi tunnetaan maailmalla "homomaana", eikä yksikään muu valtio halua olla sen kanssa enää missään tekemisissä. Suomen rajat ovat kiinni, ja kauppasuhteet ovat poikki. Jopa homojen hyysääjämaana tunettu vihervasemmistolaismädätteinen Ruotsi on kauhistuneena sulkenut rajat, jottei demoninen riivaus leviäisi Suomesta sinne. Koska sodomiitit eivät pysty olemaan ajattelematta sodomistisia tekoja kaiken aikaa, ei työnteosta tule Suomessa enää mitään. Suomi on tästä syystä köyhtynyt huomattavasti,  
kaikkialla on nälänhätää, mutta kukaan ei välitä tästä, sillä kansalaiset huumaavat itseään kaikenmoisilla huumemyrkyillä ja syövät hurmiossa "poo-poota". JOPA NEUVOSTOLIITTO, JOKA HYVIN MIELELLÄÄN KÄRKKYY TILAISUUTTA VALLATA SUOMEN TASAVALTA ITSELLEEN HETKELLÄ MINÄ HYVÄNSÄ, PITÄÄ ARMEIJANSA  MIELUUMMIN VISUSTI KAUKANA SUOMEN ITÄRAJASTA, ETTEI VAIN SODOMIAN RUTTO TARTTUISI NEUVOSTOKANSAAN!
 
Tähän mennessä kaikki muut valtiot ovat osanneet visusti varoa valitsemasta homoseksualistista henkilöä valtionpäämieheksi tahi ulkoministeriksi, MUTTA VIIDENTENÄ PÄIVÄNÄ HELMIKUUTA 2012 SUOMI VALITSI PRESIDENTIKSEEN SODOMIITTISEN HIRVIÖN, JA SIITÄ ALKOIVAT APOKALYPTISET MAAILMANLOPUN TAPAHTUMAT! TOTISESTI, SUOMI KOKEE SUUNNATONTA JUMALAN RAIVOA JA RANGAISTUSTA! TULE PIAN, HERRA JEESUS!
 
OLEN VARMA, ETTÄ VIHERVASEMMISTOLAISET MÄDÄTTÄJÄT NAURAVAT KIRJOITUKSELLENI! Syynä tähän on se, että tiedotusvälineet, Internet ja etenkin Wikipedia-niminen mädätyssivusto on täynnä MITÄ KÄSITTÄMÄTTÖMIMMÄN RÄIKEÄÄ VALHEELLISTA VIHERVASEMMISTOLAISPROPAGANDAA! TÄSTÄ SYYSTÄ KATSON AIHEELLISEKSI KERTOA JULKI SEURAAVAT TOTUUDEN SIEMENET:
 
1. PEKKA HAAVISTO EI OLE KOSKAAN KÄYNYT ULKOMAILLA! Puhumattakaan siitä, että hän olisi muka toiminut jonkinlaisena diplomaattina tai neuvottelijana. TOTUUS ON NIMITTÄIN SE, ETTÄ YHTÄKÄÄN HOMOSEKSUALISTIA EI PÄÄSTETÄ ULKOMAILLE VAAN HEIDÄT KÄÄNNYTETÄÄN RAJALLA TAKAISIN! SANOIVAT MÄDÄTTÄJÄT MITÄ HYVÄNSÄ, NIIN NÄIN SE VAAN ON! On toki totta, että Nobelin mädätyspalkinnon saanut presidentti Martti Ahtisaari on ylistänyt Haaviston "ulkopoliittisia ansioita" rauhanneuvotteluissa sun muissa ja pitää häntä "seuraajanaan", MUTTA SOPII MUISTAA, ETTÄ AHTISAARI ON ITSEKIN PUNAMÄDÄTTÄJÄ JA KAIKKI HÄNENKIN SANOMANSA ON AINA SILKKAA VALHEPROPAGANDAA!
 
2. YHDESSÄKÄÄN VALTIOSSA EI OLE KOSKAAN ENNEN SUOMEA OLLUT AINUTTAKAAN HOMOSEKSUALISTISTA TAI LIHAN SYÖMISESTÄ KIELTÄYTYVÄÄ VALTIONPÄÄMIESTÄ EIKÄ ULKOMINISTERIÄ, ETENKÄÄN RANSKAN TAI USA:N KALTAISISSA RIKKAISSA MAISSA! Tämä on päivänselvä asia, sillä tämmöiset henkilöt eivät pystyisi mitenkään hoitamaan tehtäviään, sillä suoraselkäiset rajavirkailijat käännyttäisivät moiset "poo-poolta" löyhkäilevät iljetykset kaikilla rajoilla välittömästi, kuten he ovat käännyttäneet Haavistonkin! Sitäpaitsi JO PELKKÄ TIETO SIITÄ, että noin korkea-arvoinen poliitikko on sodomiittinen kauhistuksentekijä RIITTÄISI USEIMMILLE MAILLE SYYKSI KATKAISTA KAUPPASUHTEET! RANSKAN JA USA:N KAUPPASUHTEET OVAT KUITENKIN TALLELLA, JOTEN TÄMMÖISET VÄITTEET OVAT TÄYSIN JÄRJENVASTAISTA VALHETTELUPROPAGANDAA!
 
3. JOKA IKINEN SUOMEN PRESIDENTTI ON KÄYNYT ARMEIJAN! Mikäli yksikin presidenttimme olisi jättänyt armeijan käymättä, OLISI NEUVOSTOLIITTO HUOMANNUT VÄLITTÖMÄSTI TILAISUUTENSA TULLEEN JA VALLOITTANUT SUOMEN!  Suomi on kuitenkin itsenäinen, joten päättelyketjuni on aukoton! SUOMESSA EI OLE OLLUT ARMEIJAA KÄYMÄTÖNTÄ PRESIDENTTIÄ, PISTE! En voi ymmärtää, kuinka joku täysissä järjissään oleva ihminen voi uskoa Haaviston muka saaneen Puolustusvoimilta jonkinlaisen sotilasansiomitalin. PUOLUSTUSVOIMAT NIMITTÄIN HALVEKSUU HOMOSEKSUALISTEJA JA ETENKIN HEIDÄN PAHINTA LAJIAAN, SIVIILIPALVELUSMIEHIÄ (SUOMEKSI: ISÄNMAANPETTUREITA), MITÄ SUURIMMALLA RAIVOLLA, EIKÄ TOSIAANKAAN SOISI AINOALLEKAAN KAUHISTUKSENTEKIJÄLLE MUUTA KOHTALOA KUIN AMPUMATELOITUKSEN!
 
TOIVOTTAVASTI TÄMÄ KIRJOITUKSENI ANTOI HIEMAN OSVIITTAA SIITÄ, MILLAISET KAUHISTUKSEN AJAT TULEVAT SUOMEA KOHTAAMAAN LÄHITULEVAISUUDESSA! MIKÄLI LUKIJOISSA ON VIELÄ SUORASELKÄISIÄ KANSALAISIA, JOTKA EIVÄT OLE VIELÄ OMAKSUNEET TOTISTA, FUNDAMENTALISTISTA JUMALAN USKOA, RUKOILEN HEIDÄN  PUOLESTAAN, ETTÄ HE OTTAISIVAT KIRJAIMELLISEN JUMALAN SANAN SYDÄMEENSÄ VÄLITTÖMÄSTI! ILMAN FUNDAMENTALISTISIA KRISTILLISIÄ ARVOJA EI NIMITTÄIN OLE PÄÄSYÄ USKOVILLE VARATTUIHIN KATAKOMBEIHIN, JOIHIN JUMALA MEIDÄT TULEE HYVIN PIAN JOHDATTAMAAN!
 
RAKAS TAIVAALLINEN ISÄ, ANNA MEILLE VOIMAA JA JOHDATUSTA SELVITÄ TULEVASTA PEDON VALTAKUNNASTA JA LOPUNAIKOJEN KÄRSIMYKSISTÄ! AAMEN!