En ole ehdokkaana presidentinvaaleissa, koska vihervasemmistolaisten mädättäjien harjoittama järjestelmällinen sabotaasi esti kannattajakorttien keruun. Katson tästä huolimatta aiheelliseksi vastata osaan "vaalikonekysymyksistä", jotka pääministeri Matti Vanhanen on laatinut Suomen Kuvalehti -nimiselle skandaaliroskalehdelle. Näiden vastausten kautta koko Suomi saa tietää, kuinka suoraselkäinen ja periksiantamaton valtionpäämies olisin ja toivottavasti muistaa tämän myös vuoden 2018 presidentinvaaleissa.

1. Suomi on toivottavasti kohta YK:n turvallisuusneuvoston jäsen ja vuorollaan sen puheenjohtaja. Kaksi suurvaltaa hyökkää Iranin väitettyjä ydinlaitoksia vastaan ja tuhoaa ne estääkseen maata valmistamasta ydinasetta. Suomelle ei puheenjohtaja-asemasta huolimatta etukäteen kerrottu yllätyshyökkäyksestä. Iskun jälkeen molemmat suurvallat pyytävät Suomelta ymmärtämystä ratkaisulleen ja kutsuisivat teidät mielellään vierailulle. Miten toimitte ja miten Suomi suhtautuisi turvaneuvostossa asiaan?

Minun puolestani Suomi voisi erota koko YK:sta, sillä se on täynnä joutavanpäiväistä mädätystä, mutta jos tällainen tilanne tulisi, NIIN JÄRJESTÄISIN VÄLITTÖMÄSTI LEHDISTÖTILAISUUDEN, JOSSA PITÄISIN VOIMALLISEN PALOPUHEEN, JOSSA PUOLUSTAISIN KAIKKIEN SUOARSELKÄISTEN VALTAKUNTIEN OIKEUTTA PUOLUSTAA ITSEÄÄN YDINASEILLA. KEHUISIN IRANIN YHTEISKUNTAJÄRJESTELMÄÄ, JOSSA VÄÄRISTELEMÄTÖN JUMALAN SANA YHDISTYY ULJAASEEN JA SUORASELKÄISEEN TOTALITARISMIN IDEAALIIN, JA TOTEAISIN, ETTÄ IRANIA VASTAAN HYÖKKÄÄVILLÄ VALTIOILLA OLISI IRANILTA PALJON OPITTAVAA. HAUKKUISIN HYÖKKÄÄJÄT HOMOJEN JA MUIDEN RIKOLLISTEN HYYSÄÄJIKSI JA ALHAISROTUISIKSI ALI-IHMISIKSI, JA MUISTUTTAISIN KOKO MAAILMAA, ETTÄ IRAN-NIMI ON SAMAA JUURTA KUIN ARJALAINEN-SANA.
 
2. Teette vienninedistämismatkan Aasiaan ja matkan varrelle osuu luontevasti valtio, joka ei uskontoonsa perustellen hyväksy homoutta ja käyttää edelleen ruumiillisia rangaistuksia. Maassa on suomalaisyrityksille mielenkiintoinen  investointimahdollisuus. Suomalaiset ihmisoikeusjärjestöt vetoavat, että ette johtaisi valtuuskuntaa kyseiseen maahan. Miten menettelette?
 
KÄSKISIN SAATANALLISTEN "IHMISOIKEUSJÄRJESTÖJEN" PITÄÄ TURPANSA KIINNI, JA MIKÄLI VALTAOIKEUTENI OLISIVAT JO RIITTÄVÄLLÄ TASOLLA, MÄÄRÄISIN AKTIVISTIMÄDÄTTÄJÄT VÄLITTÖMÄSTI KIINNI OTETTAVAKSI JA TELKIEN TAAKSE ODOTTAMAAN TELOITUSTUOMIOTA MAANPETOKSESTA! NÄMÄ MÄÄRÄYKSET ANNETTUANI KEHUISIN VUOLASSANAISESTI KYSEISEN VALTION LAINKÄYTÖN SUORASELKÄISYYTTÄ JA MAINITSISIN YLPEÄNÄ, ETTÄ SUOMIKIN TULEE LÄHIAIKOINA UUDISTAMAAN LAKIAAN SAMAAN SUUNTAAN (mikäli se ei ole tässä vaiheessa jo näin tehnyt).
 
3. Euroopassa asuva uiguurien ihmisoikeusaktivisti on tullut EU:n säännösten mukaisesti Suomeen ja perustanut tiedotustoimiston. Hän esiintyy julkisesti voimakkaasti Kiinan johtoa vastaan. Kiina esittää kysymyksen, joka on tulkittava kehotukseksi häätää henkilö Suomesta. Monet pelkäävät kiistan heijastuvan kauppasuhteisiimme. Mikä on kantanne?
 
MÄÄRÄISIN SEPARATISTIMÄDÄTTÄJÄN PALAUTETTAVAKSI VÄLITTÖMÄSTI TAKAISIN KIINAAN! ON TÄYSIN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ, KUINKA KAIKENMOISIA YHTEISKUNTARAUHAN JÄRKYTTÄJIÄ TUOLLA TAVOIN HYYSÄTÄÄN JA SUOJELLAAN "SIVISTYNEISSÄ" EUROOPAN MAISSA! ON JOKAISEN MAAN OMA ASIA, KUINKA HE KOHTELEVAT MAA-ALUEILLAAN LOISIVIA ALEMPIROTUISIA BARBAARIVÄHEMMISTÖJÄ.
 
8. Hallitus on ohjelmassaan antanut lupauksen kansalaisille ja luottoluokittajille, että valtion velkasuhde käännetään laskuun tämän vaalikauden kuluessa. Kevään kehysriihessä käy ilmi, että hallitus ei kykene uskottaviin ratkaisuihin budjettiaukon kattamiseksi.
 
PITÄISIN HALLITUKSELLE JA KOKO SUOMEN KANSALLE PALOPUHEEN, JOSSA HAUKKUISIN PÄÄTTÄJÄT SIITÄ, ETTEIVÄT HE OLE VIELÄKÄÄN MYÖNTÄNEET MINULLE TARPEEKSI VALTAOIKEUKSIA, JOTTA ASIOILLE PYSTYISI TEKEMÄÄNKIN JOTAIN! JOTTA SUOMEN TALOUS SAATAISIIN KUNTOON, ON SUOMEEN NIMITTÄIN PERUSTETTAVA VOIMALLISILLA MAHTIKÄSKYILLÄ TYÖLEIREJÄ, JONNE LORVAILIJAT MÄÄRÄTÄÄN! RAJAT KIINNI JA KAIKENMOISILLE RAJAT YLITTÄVILLE TUOTTEILLE 500 PROSENTTIA TULLIMAKSUA NIIN LOPPUU TURHANPÄIVÄISTEN MÄDÄTYSTUOTTEIDEN MAAHANTUONTI JA SAADAAN TUONNIN JA VIENNIN SUHTEET KUNTOON!
 
10. Turvaneuvostokaudellamme kriisi Israelin ja Palestiinan välillä kärjistyy jälleen väkivallaksi. Yksi ministereistämme ottaa yksipuolisen Israelin tuomitsevan kannan, josta unohtuu pois maininta Israelin oikeudesta puolustautua. Toinen ministeri reagoi tähän syyttämällä puoluekokouksessaan palestiinalaisia yksipuolisesti provokaatiosta. Kukaan ei tunnu tietävän Suomen linjaa. Miten menettelette?
 
MÄÄRÄISIN TÄMÄN TOISEN MINISTERIN PITÄMÄÄN TURPANSA KIINNI, JA MIKÄLI SUINKIN MAHDOLLISTA, EROTTAISIN HÄNET JA MÄÄRÄISIN HÄNET TUOMITTAVAKSI MAANPETOKSESTA! KENELLÄKÄÄN EI OLE OIKEUTTA ARVOSTELLA TUOLLA TAVOIN JUMALAN VALITTUA KANSAA JA KERJÄTÄ SITÄ KAUTTA JUMALAN VIHAA SUOMENKIN YLLE!
 
11. Korkeimman hallinto-oikeuden presidentiksi on ehdolla liberaali ja konservatiivi. Kumman nimitätte?
 
EHDOTTOMASTI KONSERVATIIVI! ETENKIN PERUSSUOMALAISTEN JOUKOSSA ON MONIA SUORASELKÄISIÄ KONSERVATIIVIPOLIITIKKOJA, JOITA NIMITTÄISIN MUUTENKIN KAIKENMOISIIN SUORASELKÄISYYTTÄ VAATIVIIN VIRKOIHIN.
 
12. Jos paljastuu, että Yhdysvallat on käyttänyt aluettamme luvatta vankikuljetuksiinsa ja rikkonut Suomen lakia, miten menettelette?  
 
MYÖNTÄISIN ILMAN MUUTA YHDYSVALLOILLE LUVAN KAIKKEEN TÄMMÖISEEN TOIMINTAAN JA PAHOITTELISIN SITÄ, ETTEN OLLUT SELLAISTA AIEMMIN MYÖNTÄNYT! TERRORISMIA EI NIMITTÄIN SAADA KITKETTYÄ TÄSTÄ MAAILMASTA, ELLEIVÄT KAIKKI TERRORISMIN VASTUSTAMISEEN SITOUTUNEET VALTAKUNNAT OLE SAUMATTOMASSA YHTEISTYÖSSÄ KESKENÄÄN! ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ KAIKKI MAAILMAN TERRORISTIT JA MUUT RIKOLLISET SAADAAN VIETYÄ ASIANMUKAISILLE VANKILEIREILLE KUULUSTELTAVIKSI JA KIDUTETTAVIKSI! OPPIVATPAHAN OLEMAAN!
 
13. Jos paljastuu, että Venäjän ilmavoimien koneet ovat uudelleen ryhtyneet loukkaamaan ilmatilaamme Suomenlahdella, miten menettelette?
 
PITÄISIN TÄTÄ ENNUSMERKKIEN MUKAISENA SODANJULISTUKSENA SUOMEA VASTAAN.JUMALA ON ANTANUT MM. HYVÄLLE YSTÄVÄLLENI, PROFEETTA JOUKO PIHOLLE NÄKYJÄ, JOTKA KERTOVAT NEUVOSTOLIITON HYÖKKÄÄVÄN LÄHITULEVAISUUDESSA SUOMEA VASTAAN, JOLLOIN KOITTAA UUSI TALVI- JA JATKOSOTA JA SUUREN KUNNIAN AIKA! MÄÄRÄISIN VÄLITTÖMÄSTI SUOMEN PUOLUSTUSVOIMILLE TÄYDEN LIIKEKANNALLEPANON JA PITÄISIN KOKO KANSALLE NOSTATTAVAN PUHEEN, JOSSA YLISTÄISIN TALVI- JA JATKOSODAN HENKEÄ, SUOMEN KANSAN MENNEITÄ UROTEKOJA JA TULEVIEN VETERAANIEN VERIKUNNIAA. MUISTAISIN MYÖS HAUKKUA RYSSÄÄ ALHAISEKSI ELIÖMUODOKSI, JONKA VÄÄRYYDELLÄ SUOMENSUKUISILTA HEIMOILTA RIISTÄMILTÄ MAILTA TULEE HANKKIA SUOMEN ULJAALLE JA SUORASELKÄISELLE SUVULLE VÄLITTÖMÄSTI LISÄÄ ELINTILAA!
 
16. Pitäisikö Mäntyniemeen rakentaa suomalaisuutta edustava rantasauna ja kenellä katsoisitte olevan velvollisuus tehdä tätä koskeva esitys?
 
SAUNA ON MUINAISPAKANALLINEN EPÄJUMALANPALVONTAINSTITUUTIO, JOLLA LÄPEENSÄ SAATANALLISENA EI OLE MINKÄÄNLAISTA SIJAA SUOMEN VALTAKUNNASSA! MÄÄRÄISIN KAIKKI SAUNAT MUUTENKIN TÄYSKIELTOON SUOMESTA, JOTTA SAATANAN DEMONIT SAATAISIIN VIHERVASEMMISTOLAISMÄDÄTYKSINEEN AJETTUA TIEHENSÄ SUOMALAISISTA!
 
17. Mikä on ohjeenne, pitääkö valmistella Palestiinan valtion tunnustaminen itsenäiseksi ilman rauhaa Israelin kanssa? 

EI MINKÄÄNLAISTA RAUHAA ENNEN KUIN PALESTIINAN RÄTTIPÄÄT OVAT PYSYVÄSTI POISTUNEET (TAI POISTETTU ESIMERKIKSI KANSANMURHAN KEINOIN) JUMALAN KANSAN LUVATULTA MAALTA! TÄSSÄ ASIASSA SAKARIAS LEHTOMÄEN SUOMI EI TINGI!