Edellisessä kirjoituksessani paljastin, kuinka ns. kuvankäsittelyohjelman avulla on mahdollista paljastaa presidenttiehdokas Pekka Haaviston ympäriltä kaikenmoisia demonijoukkioita. Jatkotutkimukseni ovat kuitenkin nyt osoittaneet, että IHMISSILMÄLLE NÄKYMÄTTÖMÄN SAATANALLISET DEMONIT YMPÄRÖIVÄT MYÖS SAULI NIINISTÖÄ! Tämä tarkoittaa sitä, että SODOMIITTINEN SUOMI TULEE TOTEUTUMAAN RIIPPUMATTA SIITÄ, KUMPI EHDOKKAISTA PÄÄSEE PRESIDENTIKSI! Toki Haavisto on ilmestyskirjan peto, ja mikäli Haavisto pääsee valtaan, saatanallistuu Suomi huomattavasti nopeammin kuin Niinistön tapauksessa. SAATANAN SOTAJOUKOT OVAT KUITENKIN VALMIINA KASVATTAMAAN MYÖS NIINISTÖLLE SARVET JA JOHDATTAMAAN MYÖS HÄNET KAIKENMOISIIN SODOMAN SYNTEIHIN, JOTEN MAHDOLLINEN NIINISTÖN VALTAANTULO EI TULE PELASTAMAAN SUOMEA! NIINISTÖ ON BILDERBERG-RYHÄÄN KUULUVA 33. ASTEEN VAPAAMUURARI, MIKÄ JO ITSESSÄÄN OSOITTAA HÄNEN OLEVANSA SAATANAN JOUKKOJEN IKEESSÄ JA TIUKASTI!

 
Saatana aloitti Pedon valtakunnan alullepanon Suomessa toden teolla vuonna 2006, kun suomalaiset valitsivat kauhistusmädättäjä Tarja Halosen jo toisen kertaan tasavallan presidentiksi. Tämän vuoksi Saatana katsoi suomalaisten selkärangan hapertuneen riittävästi suunnitelman seuraavaa vaihetta varten ja ANTOI LORDI-SAATANANPALVONTAORKESTERIN VOITTAA EUROVISION LAULUKILPAILUN! Saatana on jo vuosikymmenten ajan käyttänyt Euroviisuja levittääkseen kaikenmoisia syntejä ja mädätyksiä, mutta saatananpalvontaorkesterin voitto oli aivan erityisenlaatuinen tapahtuma, SILLÄ SE TEKI SAATANANPALVONNASTA YLEISESTI HYVÄKSYTYN ASIAN SUOMEN TASAVALLASSA JA MONISSA MUISSAKIN MAISSA!
 
Saatananpalvonnan yleinen hyväksyminen oli riemuvoitto erilaisille demoneille, joita Saatana on maahantuonut jo vuosikymmenten ajan. Lordi-orkesterin voiton jälkeen näiden demonien ei enää tarvinnut piileksiä vajoissa ja halkoliitereissä, vaan ne alkoivat seurata Suomen kansalaisia kaikkialle, minne he menivätkin. Tutkimukseni paljastavat demonisia olentoja hyvin monenlaisista kuvista, joten väistämätön johtopäätös on, että KOKO SUOMEN VALTAKUNTA ON TÄYNNÄNSÄ KAIKENMOISIA PIRUJA JA MÖRKÖJÄ AIVAN KUIN ODOTTAMASSA SUUREN KÄSKYN SAAPUMISTA HERRALTAAN!
 
Lada-autojen maahantuonti Suomeen loppui äskettäin! Saatana oli ehtinyt käyttää Lada-autoja jo neljänkymmenen vuoden ajan salakuljettaakseen Suomeen kaikenmoisia demoneja, etenkin ns. punamädätyksen demoneja. Katson Ladojen maahantuonnin päättymisen olevan merkki siitä, että Suomessa on jo riittävän suuri määrä saatanallisia sotajoukkoja, jotta suunnitelman seuraava vaihe voidaan laittaa alulle. Ajoitus osoittaa, kuinka tarkkoja "alakerran väen" suunnitelmat ovat! Juuri presidentinvaalien aikaan päästiin vaiheeseen, jossa Saatanan sotajoukkojen vahvuutta ei enää tarvitse lisätä.
 
TÄMÄ KIRJOITUKSENI SAI TOIVOTTAVASTI HERÄTETTYÄ VIIMEISENKIN EPÄILIJÄN! NYT ON TÄRKEÄÄ PITÄÄ FUNDAMENTALISTISESTI KIINNI TOTISESTA JUMALAN SANASTA EIKÄ ANTAA PIIRUAKAAN PERIKSI YHDELLEKÄÄN DEMONILLE! SUOSITTELEN KAIKEN MAHDOLLISEN KANSSAKÄYMISEN VÄLTTÄMISTÄ EI-USKOVIEN KANSSA SEKÄ SÄÄNNÖLLISIÄ MANAUSTOIMENPITEITÄ, JOILLA OMA ASUNTO JA LÄHIYMPÄRISTÖ PUHDISTETAAN SAATANALLISISTA PIRUISTA SÄÄNNÖLLISIN VÄLIAJOIN! JOKAISESSA PERHEESSÄ ON TÄRKEÄÄ OLLA RIITTÄVÄ MÄÄRÄ ERILAISIA PIISKOJA, JOILLA DEMONIT SÄÄNNÖLLISESTI AJETAAN TIEHENSÄ JOKA IKISESTÄ PERHEENJÄSENESTÄ. POLTTOUHRIELÄINTEN MÄÄRÄ JA PYHITETYN VEDEN VARASTOT TULEE MYÖS PITÄÄ RIITTÄVINÄ, KUNNES JUMALAN ENKELIT TULEVAT JOHDATTAMAAN SUORASELKÄISINÄ PYSYVÄT USKOVAT LUVATTUIHIN TURVAPAIKKOIHIN. HALLELUJA!