Täysikuu on suurimmillaan ensi yönä, 7.-8.2.2012. Olen saanut varman tiedon, että SAATANA AIKOO TÄLLÖIN JUHLISTAA SUNNUNTAISTA VAALIVOITTOAAN VAPAUTTAMALLA SUOMEN METSIIN USEITA SATOJA IHMISSUSIA!

Ei ollut sattumaa, että presidentinvaalien toinen kierros järjestettin juuri täydenkuun edellä. Ei ollut myöskään se, että Neuvostoliiton 30 vuotta sitten aloittama Antarktiksen jään alle ulottuva poraus saatiin juuri nyt valmiiksi. Kaikki näistä tapahtumista nimittäin tukevat Suomen saatanallistamishankkeen seuraavan vaiheen alkamista. Antarktiksen reiästä tulee täydenkuun aikana syöksymään ylös kaikenmoisia helvetillisiä demoneja, joista suuri osa päätyy Suomeen.
 
Etenkin vihervasemmistolaiset mädättäjät ovat kunnostautuneet Suomen ihmissusidemonisoinnin valmistelussa. He ovat vaatineet tiukennuksia aselakeihin ja rajoituksia susien ampumiselle. Motiivina ei ole kuitenkaan koskaan ollut aseellisen väkivallan vähentäminen tai tuholaiseläinten suojeleminen, VAAN NIMENOMAAN SE, ETTÄ SUOMEN METSÄT SAATAISIIN MAHDOLLISIMMAN HELPOSTI TÄYTETTYÄ IHMISSUSILLA, JOTKA VOIVAT LEVITTÄÄ SAATANALLISUUTTA JA SODOMIITTISUUTTA KOKO SUOMEEN JA SITÄ KAUTTA KOKO MAAILMANPIIRIIN! KOSKA IHMISET PITÄVÄT SUSIEN AMPUMISTA JO SUORANAISENA SYNTINÄ EIKÄ USEIMMILLA OLE SIIHEN SOVELTUVAA ASETTAKAAN, TULEE LEVIÄMINEN OLEMAAN HELPPOA.
 
Ohjeeni tulevan yön varalle:
  • Välttäkää ehottomasti ulkona käymistä täyden kuun aikaan, varsinkin jos asutte haja-ajatusalueella tai metsän vieressä!
  • Ottakaa piiloistanne valmiiksi esiin kaikki tuliaseet, jotka teillä on, ja lainatkaa niitä myös niille oikeauskoisille naapureille, joilla ei aseita ole!
  • Mikäli teiltä puuttuu hopeallisia patruunoita, on niitä mahdollista hankkia ainakin haulikoita ja metsästyskivääreitä varten Kansallisen Kivääriyhdistyksen paikallistoimistosta. Myös monet K-Raudan kauppiaat myyvät hopeahauleja tiskin alta. Käyttäkää asioidessanne tarvittaessa tunnussanaa "ihmissusi".
Ensiöinen ihmissusien hyökkäys ei todennäköisesti jää viimeiseksi. Ihmissudet tulevat varmasti saamaan tuhansia uhreja, joista kaikista tulee ihmissusia seuraavan täydenkuun aikaan maaliskuun alkupuolella. TÄHÄN  MENNESSÄ TULISI JOKA IKISELLÄ OIKEAUSKOISELLA KRISTITYLLÄ OLLA KOTONANSA. RIITTÄVÄ ASEISTUS IHMSISSUSIA JA KAIKENMOISIA MUITAKIN SAATANALLISIA PIRUJA VASTAAN! OPISKELKAA DEMONOLOGIAA JA ERITYYPPISTEN SAATANAN SIKIÖIDEN TUNNISTAMISTA, JOTTA OSAATTE TOIMIA OIKEIN NIITÄ KOHDATESSANNE! AIKAA EI OLE ENÄÄ PALJOA JÄLJELLÄ!