Viime päivinä on tiedotusvälineissä on ollut todella paljon uutisia, joiden tarkoitus on mustamaalata suoraselkäisiä, oikeauskoisia kristittyjä. Mielestäni tässä on hyvin selvästi TARKOITUSHAKUISESTA SAATANAN DEMONIEN SUUNNITELMASTA, JONKA UUSI VAIHE ALKOI TODEN TEOLLA KUUN VAIHTEESSA!

Maaliskuun ensimmäisenä päivänä Iltalehti-niminen roskalehti julkaisi uutisen "Tyttöä luultiin noidaksi - kidutettiin julmasti", jossa vääristellään uskovien harjottamaa tarpeellista ja tarkoituksenmukaista manaustoimintaa. Saatanan joukot yrittävät tämmöisellä uutisoinnilla levittää manauksenvastaista ilmapiiriä uskovien keskuuteen, JOTTA VALHEHENKIEN POISAJAMISET LAIMINLYÖTÄISIIN SEURAKUNNISSA JA SEURAKUNNAT TÄYTTYISIVÄT KAIKENMOISISTA NOIDISTA JA DEMONIEN POSSESSOIMISTA SODOMALAIS-GOMORRALAISISTA SYNNINTEIJÖISTÄ! Lisäksi Iltalehti pyrkii vielä epätoivoisesti levittämään naispappeuden harhaoppia kutsumalla naispuolista manaus- ja kidutusapulaista "papiksi" ja "pastoriksi".

Saman päivän aikana Voice-nimisen mädätysmusiikkikanavan Internet-sivusto julkaisi uutisen otsikolla "Mitä, kummitusvampyyri vaanii Sauli Niinistöä? Katso kuva". Jutussa, jossa kyseistä kuvaa ei edes julkaistu, PYRITÄÄN TEKEMÄÄN NAURUNALAISEKSI SE AUKOTON KUVALLINEN TODISTUSAINEISTO, JOLLA OLEN ITSEKIN MM. OSOITTANUT, ETTÄ MOLEMMAT PRESIDENTTIEHODKKAAMME HAAVISTO JA NIINISTÖ OLIVAT KAMPANJANSA AIKANA TOTISTEN DEMONIARMEIJOIDEN YMPÄRÖIMIÄ! Lopun aikoina tulee demoneita tosisesti näkymään vaikutusvaltaisten henkilöiden ympärillä aina vain enemmän, niin tosielämässä kuin valokuvissakin, ja näin ollen Saatanalle on tärkeää leimata kaikki todistusaineiston esittäjät mielenvikaisiksi.

Tänään, maaliskuun toisena päivänä, Iltalehti jatkoi eilen aloittamallaan linjalla julkaisemalla artikkelin "Petran rankka tarina: Lähes 10 vuotta uskonyhteisön vankina". Tämä juttu kertoo entisestä oikeauskoisesta kristitystä, "Petrasta", joka oli jäsenenä oikeamielisessä seurakunnassa ja naimisissa suoraselkäisen Jumalan miehen kanssa. TÄMÄN JÄLKEN HÄN JOUTUI DEMONIEN POSSESSOIMAKSI, OMAKSUI VIHERVASEMMISTOLAISFEMINISTISIÄ MÄDÄTYSOPPEJA JA EROSI SITTEN SEKÄ MIEHESTÄÄN ETTÄ SEURAKUNNASTAAN PÄÄSTÄKSEEN LEVITTÄMÄÄN LEHDILLE SAATANALLISTA PROPAGANDAANSA!  TÄMÄNTYYPPISET PROPAGANDAJUTUT OVAT VARMASTI OMIAAN HEIKENTÄMÄÄN KANSAN USKOA LOPUN AJAN PROFETIOIHIN, JUMALAN MÄÄRÄÄMIIN AVIOLIITON SUKUPUOLIROOLEIHIN, RUUMIILLISEEN KURITUKSEEN JA MUIHIN USKONELÄMÄN KANNALTA OLEELLISIIN ASIOIHIN.

Koska kaikissa mainitsemissani artikkeleissa on kyse asioista, jotka ovat tapahtuneet useiden kuukausien tai jopa vuosien aikavälillä, ON ARTIKKELIEN JULKAISEMINEN NÄIN LÄHEKKÄISINÄ AJANKOHTINA SELVÄSTI TARKOITUSHAKUISTA! OLEN VARMA SIITÄ, ETTÄ ILTALEHTI, VOICE JA MUUTKIN SAATANAN IKEESSÄ OLEVAT TIEDOTUSVÄLINEET TULEVAT LÄHIAIKOINA JULKAISEMAAN HUOMATTAVAN MÄÄRÄN  SAMANTYYPPISTÄ PROPAGANDAA! Ajankohdan valinta on sikäli otollinen, että VAJAAN VIIKON KULUTTUA KOITTAA SEURAAVA TÄYDENKUUN HETKI, JOLLOIN SAATANA TODENNÄKÖISESTI VAPAUTTAA SUOMEEN LISÄÄ DEMONIOLENTOJAAN, MM. VAMPYYREJA.TÄMMÖISELLÄ PROPAGANDALLA SAATANA HALUAA KANSALAISTEN LUOPUVAN HENGELLISISTÄ ASEISTAAN JA KILVISTÄÄN, JOTTA TULEVA INVAASIO ONNISTUISI MAHDOLLISIMMAN TÄYDELLISESTI! ONNEKSI ME SUORASELKÄISET, FUNDAMENTALISTISET JUMALAN PALVELIJAT EIVÄT NÄIN HALPAMAISIIN TEMPPUIHIN MENE! JUURI NYT ON TÄRKEÄÄ LISÄTÄ MANAUSKOULUTUKSEN MÄÄRÄÄ TUNTUVASTI, JOTTA KAIKKI USKOVAT SAAVAT  MANATTUA LÄHIPIIRIINSÄ HYÖKKÄILEVÄT PIRUT TIEHENSÄ. VETOAN NYT KAIKKIIN MANAUSTAITOISIIN USKOVIIN, ETTÄ HE SEKÄ RUPEAVAT TARJOAMAAN MANAUSPALVELUA ETTÄ JÄRJESTÄMÄÄN KIIREESTI HENGELLISEN MAANPUOLUSTUKSEN KURSSEJA KAIKILLE USKONVELJILLEEN JA -SISARILLEEN! PUHEIDEN AIKA ON NYT LOPPU, JA ON AIKA SIIRTYÄ TOSITOIMIIN!