Viime päivinä on Suomen kansaa kuohuttanut uusi todistusaineisto, joka aukottomasti osoittaa muutamien vuosien takaisen Ulvilan surman pääsyyllisen, Anneli Auerin, olevan ritualistinen saatananpalvoja. Vihervasemmistolaiset mädättäjät jopa yliopistotasoisia "asiantuntijoita" myöten yrittävät epätoivoisesti tehdä syyttäjiä naurunalaisiksi ja vesittää heidän arvokkaan todistusaineistonsa, ja jo tämä epätoivo osoittaa, että saatananpalvojilla on kova tarve puolustella omiaan totuuden paljastuttua.  

Toisin kuin monet vihervasemmistolaisen propagandan uhrit uskovat, saatananpalvonta ei suinkaan kadonnut Suomesta 1990-luvulla. Nykyisin saatananpalvonta on suureksi osaksi näkymätöntä kansalle, mutta tämä johtuu yksinomaan palvojien käyttämästä mielenhallintataikuudesta. Auerin rituaaliensa yhteydessä käyttämä taikuus raukesi vasta äskettäin, monen vuoden jälkeen itse tapahtumista, ja tästä johtuen saatanalliset symbolit havaittiin vasta nyt.
 
Äärivihervasemmistolaiset käyttävät nykyisin saatananpalvontaan huomattavasti enemmän resursseja kuin 1990-luvulla, jolloin toimintaa vasta aloitettiin. Voidaan jopa sanoa, että nykyinen äärisaatananpalvonta Illuminati-järjestöltä käskynsä saavine kulttimaisine jengijoukkioineen on KAIKISTA MERKITTÄVIN SUOMEN KANSAA UHKAAVA MÄDÄTYSHANKE! JUURI PITKÄLLEVIETYJEN SAATANALLISTEN SEREMONIOIDEN VUOKSI SUOMI ON PÄÄSSYT DEMONISOITUMAAN VIIME VUOSINA NÄINKIN HÄLYTTÄVÄÄ TAHTIA! TOTISET JUMALAN PALVELIJAT KOKEVAT AINA VAIN ENTISTÄ ENEMMÄN VAINOA, JA TÄHÄN KAIKKEEN OVAT SYYLLISENÄ ANNELI AUERIN JA SOFI OKSASEN KALTAISET ÄÄRISAATANANPALVOJAT.   
 
On todennäköistä, että punavihermädätteisen Suomen korkein oikeus tulee antamaan vapauttavan päätöksen Auerille. Tämän jälkeen ei totuuteen uskoville Jumalan miehille jää enää muuta vaihtoehtoa kuin omankädenoikeus! Sain viime yönä Jumalalta näyn, jossa hän käski minun ottamaan kantaa tähän asiaan ja välittämään tiedon, että HERRA ABRAHAMIN, MOOSEKSEN JA ISRAELIN JUMALA OIKEUTTAA KAIKKI USKOVAT KÄYTTÄMÄÄN OMANKÄDENOIKEUTTA ASIAN RATKAISEMISEKSI! SUOMEN VALTIONHALLINTO ON JO NIIN MÄDÄTTYNYT, ETTEI MUITA VAIHTOEHTOJA OLE!
 
Kaikenmoinen Jumalan sanaa halveksuva mädätys on lisääntynyt Suomessa valtavasti sen jälkeen, kun Suomen oikeuskäytännöstä poistettiin roviolla polttaminen. Tämän rangaistuksen poistaminen käytöstä oli vakava virhe, sillä se oli ikäänkuin lupa kaikenmoisille noidille ja muille Saatanan palvelijoille mellastaa minkä lystäävät. TÄSTÄ SYYSTÄ SUORASELKÄISTEN JUMALAN MIESTEN ONKIN ALOITETTAVA VÄLITTÖMÄSTI POLTTAMISKAMPANJA, JOSSA KAIKKI SAATANANPALVOJAT JA HEIDÄN KÄYTTÄMÄNSÄ MERKITTÄVIMMÄT PALVONTAPAIKAT (MM. ROCK-KONSERTTILAVAT) TUHOTAAN POLTTAMALLA. AIKAA EI OLE HUKATTAVAKSI! 
 
Jokaisen Suomen kunnan alueelta on hyvä löytyä vähintään yksi polttajaryhmä, joka ottaa vastuulleen oman alueensa saatananpalvojat ja heidän käyttämänsä  palvontapaikat. Itse johdan Lapuan polttajaryhmää, mutta myös naapurikuntalaiset ovat tervetulleita käskynjakoon, joka suoritetaan tänään kello 20:00. Kokouspaikka ilmoitetaan salaisella Facebook-seinällä, ja kokouksen siunaksellisuus varmistetaan Mooseksen lain mukaisella, Herralle Sebaotille suoritettavalla eläinuhrilla. Suosittelen kaikkia osallistujia tuomaan mukaan omaa välineistöä, mm. bensiinikanistereita, että kaikki polttolistalla olevat kohteet saadaan varmasti tuhottua jo ensi yön aikana.
 
Niitä, jotka eivät pysty jostain syystä osallistumaan ensiöiseen polttamiskampanjaan, pyydän rukoilemaan Jumalalta siunausta hankkeelle. JOKA IKISEN SUORASELKÄISEN JUMALANPALVOJAN RUKOUKSIA TARVITAAN TÄNÄ YÖNÄ! HALLELUJA!