Vihervasemmistolaiset mädättäjät tekevät totisesti kaikkensa sabotoidakseen suoraselkäisten poliitikkojen kunnallisvaalikampanjoita! Tiistaina, 25.päivänä syyskuuta huomasin järkytyksekseni, että joku oli perustanut nimissäni kotisivukone.com-palveluun kampanjasivuston, jossa väitettiin, että olisin Perussuomalaisten ehdokas syksyn kunnallisvaaleissa ja esittänyt nimissäni maailmaakosiskelevia mokuttajamielipiteitä. TÄMÄ ON MIELESTÄNI TÖRKEÄ KUNNIANLOUKKAUS, POLIISIASIA JA TARKOITUSHAKUISTA POLIITTISTA MUSTAMAALAUSTA, SILLÄ EN MISSÄÄN NIMESSÄ LIITTYISI NIIN VAPAAMIELISEEN PUOLUEESEEN KUIN PERUSSUOMALAISIIN! Perussuomalaisiin kuuluu toki monia suoraselkäisiä vaikuttajia, mutta toisaalta se sallii myös aivan liian liberaalit mokuttajamädättäjämielipiteet, jotka pilaavat koko puolueen maineen periaatteissaan järkähtämättömien kansalaisten keskuudessa.

On sanomattakin selvää, että otin välittömästi yhteyttä Keskusrikospoliisiin ja Suojelupoliisiin, tein rikosilmoituksen kyseisestä sivustosta ja vaadin sen tekijälle ankarimman mahdollisen rangaistuksen. Sivut poistuivatkin verkosta jo muutaman tunnin sisällä, joten kiitän täten KRP:tä ja Supoa asianmukaisesta suoraselkäisyydestä.

Myöhemmin tarkastin kyseisen kotisivukone.com:in "palvelun". Se tarjoaa valmiit "virallisen puolueilmeen mukaiset" sivupohjat Keskustan, Kokoomuksen, Kristillisdemokraattien, Perussuomalaisten ja Ruotsalaisen Kansanpuolueen ehdokkaille, mutta toisaalta se ei sisällä minkäänlaista tarkistusta, että sivun lisääjä olisi oikeasti puolueen ehdokas tai edes oikeasti olemassaoleva henkilö. ON NÄIN OLLEN PÄIVÄNSELVÄÄ, ETTÄ KOKO "PALVELU" ON TARKOITETTU YKSINOMAAN TROLLIHENKILÖILLE, JOTKA HALUAVAT MUSTAMAALATA KYSEISIÄ PUOLUEITA!

Mainitun "palvelun" "tukemat" puolueet käsittävät kaikki eduskuntapuolueet lukuunottamatta SDP:tä, Vasemmistoliittoa ja Vihreitä, JOTEN JÄLJET  TOTISESTI JOHTAVAT SYLTTYTEHTAALLE! ÄÄRIMÄDÄTYSPUOLUEIDEN PUUTTUMINEN LISTALTA OSOITTAA AUKOTTOMASTI, ETTÄ KOKO KOTISIVUKONE.COM ON VIHERVASEMMISTOLAISTEN ÄÄRIMÄDÄTTÄJIEN JUONI SUORASELKÄISEMPIEN PUOLUEIDEN VAALIKANNATUKSEN SABOTOIMISEKSI HALVEKSITTAVAN TROLLAUSTOIMINNAN AVULLA!

Kuten Perussuomalaisten Raimo Vistbacka Ilkka-lehden haastattelussa totesi,on kunniaani loukkaavan trollihenkilön sivut lähetetty Internetiin ukrainalaisen palvelimen kautta. Ilmeisestikin Saatanan demonien  käsikassaranaan käyttämien mädätyspuolueiden terroristiosastot yrittävät näin peittää jälkensä, vaikka VIHAPUHEISEN MUSTAMAALAUSKAMPANJAN TAUSTALLA OLEVIEN TROLLIHENKILÖIDEN TAUSTAT OVAT NIMIÄ MYÖTEN SELVÄT! En rupea tässä luettelemaan nimiä, sillä Saatanan demonien käsissä oleva Suomen valtamedia kuitenkin pitäisi sitä "rasistisena poliitikkojen tappolistana", mutta OLEN JO OTTANUT YHTEYTTÄ TOTALITAARIDEMOKRAATTISEN PUOLUEEN PAIKALLISJAOSTOIHIN, JOTTA NE MENISIVÄT OTTAMAAN KIINNI KYSEISET TROLLIHENKILÖT JA ANTAMAAN HEILLE "ISÄN KÄDESTÄ" PIENEN OPETUKSEN!

SUORASELKÄISESSÄ YHTEISKUNNASSA TROLLAAJAT OTETTAISIIN KIINNI, VISKATTAISIIN JALKAPUIHIN JA KAHLESIIIN KYTKETTYINÄ KESKELLE TORIA, JOSSA RAIVOSTUNEET KANSANJOUKOT VOIVAT KIVITTÄÄ HEIDÄT KUOLIAAKSI! KOSKA SUOMEN LAINSÄÄDÄNTÖ ON NYKYISIN LÄPEENSÄ MÄTÄ, EI SUORASELKÄINEN ISÄNMAALLINEN LYNKKAUS OLE ENÄÄ SEN PUITTEISSA MAHDOLLISTA, JOTEN MEIDÄN SUORASELKÄISTEN KANSALAISTEN ON OTETTAVA OHJAT KÄSIIMME TÄSSÄ ASIASSA JA PERUSTETTAVA OMAT LYNKKAUSPARTIOMME!

SUOKOON HERRA JEESUS, ETTÄ TÄMÄ SDP:N, VIHREIDEN JA VASEMMISTOLIITON "SALAINEN" TROLLAUSKAMPANJA KÄÄNTYY ITSEÄÄN VASTAAN JA JOKA IKINEN TROLLIHENKILÖ KOKO SUOMEN TASAVALLASSA SAA ASIAANKUULUVAN RANGAISTUKSEN TÖRKEILYSTÄÄN! AAMEN!