En ole läheskään ainoa Suomen kansalainen, joka on syvästi pettynyt kunnallisvaalien tulokseen. Otaksuin, että tulossa olisi ollut todellinen superjytky, jossa perussuomalaiset, vapauspuolue ja totalitaaridemokraatit olisivat yhdessä saaneet yli 50 prosentin kannatuksen joka ikisessä Suomen kunnassa. Mutta kuinka kävikään? YLI 40 PROSENTTIA ÄÄNIOIKEUTETUISTA JÄTTI ÄÄNESTÄMÄTTÄ KOKONAAN!

Mielestäni ilmiselvä syy alhaiselle äänestysprosentille on perussuomalaisten selkärangattomuus puolueena. Puolueen riveissä oli toki joitakin suoraselkäisiä ja suorasanaisia ehdokkaita, kuten ministerien tappamisen ja muslimien elävältä keittämisen puolesta puhunut Amon Rautiainen, joka pääsi Kotkan kaupunginvaltuustoon murskaäänimäärällä. RAUTIAISEN KALTAISIA EHDOKKAITA EI KUITENKAAN OLLUT LÄHELLEKÄÄN TARPEEKSI, JA HE SEKOITTUIVAT EHDOKASLISTOILLA KAIKENMAAILMAN MAAILMAASYLEILEVIIN VELLIHOUSUIHIN! TÄSTÄ SYYSTÄ MONET SUORASELKÄISET KANSALAISET EIVÄT KATSONEET AIHEELLISEKSI ÄÄNESTÄÄ LAINKAAN!

Jos perussuomalaiset olisivat aidosti suoraselkäinen puolue, se olisi ehdottomalla yksimielisyydellä puolustanut suoraselkäisten ehdokkaidensa näkemyksiä jonninjoutavan edestakaisinvätkyilyn sijaan. Se olisi myös haalinut varta vasten mahdollisimman paljon ihmisoikeus- ja maahanmuuttokriittisiä ehdokkaita ja antanut heille mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Mielestäni PS olisi saanut ottaa jopa vaaliteemoikseen esimerkiksi joukkoteloitukset, poliittisen väkivallan, turhanpäiväisten ihmisoikeuksien poistamisen sun muun, JOTTA MYÖS ÄÄNESTÄMÄTTÄ JÄTTÄNYT 40 PROSENTTIA OLISI SAANUT ÄÄNESTÄMISEN AIHETTA!

Otaksukaamme, että äänestysprosentti olisi ollut pyöreät sata, ja "nukkuvien puolueen" äänet olisivat jakautuneet tasaisesti perussuomalaisille, vapauspuolueelle ja totalitaaridemokraateille. Näin puolueiden kannatus koko maassa olisi ollut seuraava:
PS   21,2%  911 909
VP   14,1%  604 610
TOT   14,1%  604 596
KOK   12,7%  544 682
SDP   11,3%  487 206
KESK  10,8%  464 853
VIHR   4,9%  212 342
VAS   4,6%  199 312
RKP   2,7%  117 662
KD    2,2%  93 048
PERUSSUOMALAISTEN, VAPAUSPUOLUEEN JA TOTALITAARIDEMOKRAATTIEN KOALITIO OLISI SIIS SAANUT ENEMMISTÖN KAIKISSA PAITSI KAIKKEIN MÄDÄTTYNEIMPIEN KUNTIEN VALTUUSTOISSA! NÄIN VALTUUSTOT OLISIVAT PÄÄSSEET JYRÄÄMÄÄN SUORASELKÄISET UUDISTUKSET LÄPI KAIKISSA MAHDOLLISISSA ASIOISSA JA JÄTTÄMÄÄN MÄDÄTYSPUOLUEIDEN JONNINJOUTAVAT MOKUTUSPIIPERRYKSET TÄYSIN HUOMIOTTA!

SANON TEILLE SIIS SUORAAN, KANSALAISET, ETTÄ TÄMÄN VAALIFIASKON JÄLKEEN SUORASELKÄISILLE KANSALAISILLE EI JÄÄ MUITA VAIHTOEHTOJA KUIN ASEELLINEN VALLANKUMOUS! SEURAAVIIN VAALEIHIN MENNESSÄ SUOMI EHTII MÄDÄTTYÄ JO AIVAN LIIKAA, ELLEI JOTAIN TEHDÄ TÄLLE MEININGILLE JA SASSIIN!