Kunnallisvaalipäivä on tänään. Vaikka kaikenmoiset mädättäjät ovatkin äänestäneet ennakkoon, on suoraselkäisille Suomen kansalaisille pyhä ja kunniakas perinne äänestää nimenomaan vaalipäivänä mikäli suinkin mahdollista.

Ehdokkaan valitseminen tuottaa kuitenkin vaikeuksia, sillä kaikki suoraselkäisinä pidetyt puolueet ovat täynnä maanpettureita ja muita isänmaanvihollisia. Mainittakoon esimerkiksi perussuomalaiset, joita pidetään suoraselkäisinä isänmaamme puolustajina, mutta TODELLISUUDESSA SELVITYKSEN MUKAAN AINOASTAAN 31.5 PROSENTTIA PERUSSUOMALAISTEN KUNTAVAALIEHDOKKAISTA ON TÄYSIN ERI MIELTÄ VÄITTEESTÄ "OMAN KUNTANI TULEE OTTAA VASTAAN SUOMESTA TURVAPAIKAN SAANEITA PAKOLAISIA"! VALTUUSTOT TÄYTTYVÄT ÄÄRIÄÄN MYÖTEN SUVAITSEVAISUUSMÄDÄTTÄJISTÄ, MIKÄLI KANSA EI NYT OLE ERITYISEN TARKKANA EHDOKASTA VALITESSAAN!

Vihervasemmistolaisten mädättäjien luotsaamat tiedotusvälineet tekevät kaikkensa leimatakseen suoraselkäiset ehdokkaat "fasisteiksi" ja "natseiksi". Tämä on kuitenkin räikeä kunnianloukkaus ja poliisiasia, sillä sekä fasistit että natsit ovat ideologialtaan marxilaisperäisiä. KAIKILLE MUSTAMAALAAJILLE SIIS TIEDOKSI: ME EMME TODELLAKAAN OLE MITÄÄN FASISTEJA VAAN IHMISOIKEUSKRIITTISIÄ! NIMENOMAAN HOLTITON IHMISOIKEUKSIEN PALVONTA JUMALAN SANAN JA KANSALLISEN EDUN KUSTANNUKSELLA ON VUOSIKYMMENTEN MITTAAN JOHTANUT KOKO MAAILMAN SIIHEN LÄPIMÄDÄNNÄISEEN TILAAN, JOSSA SE ON NYT, JA TÄSTÄ UPPOAVASTA LAIVASTA PELASTUAKSEMME TARVITSEMME AVUKSEMME NIMENOMAAN KIVENKOVAA, VESITTÄMÄTÖNTÄ IHMISOIKEUSKRIITTISYYTTÄ!

Ihmisoikeuskriittisen ehdokkaan valinnassa auttaa huomattavasti Kunnollisvaalit-sivusto. Vaikka kyseessä on alkujaan vihervasemmistolaisten mädättäjien alullepanema mustamaalauskampanja, on sen tarkoitus kääntynyt itseään vastaan. On nimittäin päivänselvää, että huomattavasti suurempi osa Suomen kansalaisista käyttää Kunnollisvaalit-sivustoa nimenomaan suoraselkäisen ehdokkaan löytämiseen kuin "huonojen" ehdokkaiden välttämiseen. Tämä johtuu siitä, että "fasismin vastustajat" ja muut isänmaanpetturit äänestävät muutenkin pelkkiä vähäpätöisiä mädätyspuolueita, joiden ehdokkaita ei sivustolla esitellä lainkaan.

Kaikki eivät ole kuulleet Kunnollisvaalit-sivustosta, vaikka se on äskettäin päässyt Yleisradion uutiseenkin. VETOAN SIIS TEIHIN, SUORASELKÄISET SUOMEN KANSALAISET: LEVITTÄKÄÄ SANAA SIVUSTON OLEMASSAOLOSTA KAIKILLE TUTTAVILLENNE JA SUKULAISILLENNE! SUOMI TARVITSEE NYT VALTUUSTOIHINSA SUORASELKÄISIÄ IHMISOIKEUS- JA MAAHANMUUTTOKRIITIKKOJA, JOIDEN SUORASELKÄISYYDESTÄ NÄISSÄ TÄRKEISSÄ ASIOISSA ON VEDENPITÄVÄT TODISTEET! JOS NÄMÄ IHMISET JÄÄVÄT VALTUUSTOJEN ULKOPUOLELLE, VAJOAA SUOMI NIIN SYVÄLLE SAATANALLISUUDEN JA MONIKULTTUURISUUDEN IKEESEEN, ETTÄ TUHO ON VÄÄJÄÄMÄTÖN!

RUKOILEN KAIKKIVALTIAALTA JUMALALTA, ETTÄ SANA LEVIÄISI JA NÄISSÄ KUNNALLISVAALEISSA NÄHTÄISIIN AIVAN ENNENNÄKEMÄTÖN JYTKY. EI SIIS MINKÄÄN YKSITTÄISEN PUOLUEEN JYTKY VAAN SUORASELKÄISEN IHMISOIKEUSKRIITTISYYDEN JYTKY! TÄMÄN JYTKYN JÄLKEEN TAISTELUMME KAIKENMOISIA ARVOLIBERAALEJA, IHMISOIKEUSUSKOVAISIA JA SUVAITSEVAISUUSMÄDÄTTÄJIÄ VASTAAN TULEE KÄÄNTYMÄÄN VOITTOKULUKSI, JA MÄDÄTTÄJÄT SAADAAN VIHDOINKIN SULJETTUA ASIAANKUULUVILLE TUHOAMISLEIREILLE KÄRSIMÄÄN ANSAITSEMANSA RANGAISTUS TÖRKEÄSTÄ SUOMEN TUHOAMISEN YRITYKSESTÄ! ELÄKÖÖN SUORASELKÄINEN SUOMEN KANSA, ELÄKÖÖN SOTIEMME VETERAANIT, ELÄKÖÖN RODULLINEN JA AATTEELINEN PUHTAUS, ELÄKÖÖN SUOMEN KANSAN KUNNIAKAS TULEVAISUUS JA SANKARILLISET TAISTELUVOITOT!