Luin tänään erään roskalehden Internet-sivustolta järkyttävän uutisen siitä, millaisia nimiä Suomen nimilautakunta on hyväksynyt lapsille annettavaksi Jumalan kasteessa. Lautakunnan mukaan esimerkiksi "Temppu", "Roihu",  "Iloittu" ja "Tuliotso" olisivat hyväksyttäviä nimiä suomalaiselle miehelle ja suoranaiseen perkeleellisyyteen viittaava "Evilia" puolestaan naiselle. On sanomattakin selvää, että tämmöiset "nimet" eivät ole mistään kotoisin!

Olen vakuuttunut siitä, että nimilautakunta on täynnänsä vihervasemmistolaisia mädättäjiä, joiden tehtävänä on Suomen kansan normaaliudentajun hämärtäminen. Kun kansalainen on saatu pitämään esimerkiksi "Temppu"-nimeä aivan tavallisena miehennimenä, on hänen raamatullinen käsityksensä oikeasta ja väärästä jo sen verran rappeutunut, että hän hyväksyy helposti myös esimerkiksi eläimiin sekaantumisen tai homoseksualismin. Täydellinen moraalirappio on JUURI SITÄ, MITÄ SAATANAN JOUKOT HAVITTELEVAT, EIVÄTKÄ SUOMALAISET EDES TAJUA PISTÄÄ HANTTIN!

Lapsia, joilla on perkeleellinen tai muuten vain normienvastainen nimi, tullaan takuuvarmasti kiusaamaan koulussa, ja he totisesti ansaitsevatkin sen! Jotta tämä varmasti tapahtuisi, peräänkuulutan kaikkia kouluikäisten lasten vanhempia kysymään lapsiltaan, millaisia nimiä heidän koulutovereillaan on. Tämän jälkeen vanhempien tulee huomauttaa, mitkä nimet ovat heidän mielestään aivan sopimattomia ja selostaa lapsille, millaisia pilkkaväännöksiä näistä nimistä on mahdollista saada aikaiseksi. Näin lapset saavat eväät, joilla he voivat aloittaa perkeleenpalvojien äpärälasten kiusaamisen. Näin myös muut lapset tajuavat, millaiset nimet ovat normaaleja ja millaiset eivät, ja kansan moraalinen selkäranka pelastuu.

Kiusaamiskampanja on toki vasta pelkkää oireiden hoitamista syiden sijaan. Jotta ongelma poistuisi kokonaan, ON NIMILAUTAKUNNAN HARJOITTAMA MÄDÄTYS PYSÄYTETTÄVÄ VÄLITTÖMÄSTI! KAIKKI LAUTAKUNNAN JÄSENET GILJOTIINIIN JA SUORASELKÄISIÄ JUMALAN MIEHIÄ TILALLE! NORMAALI SUOMALAINEN KRISTILLINEN PYHIMYSKALENTERI TAKAISIN KÄYTTÖÖN AINOAKSI SALLITUKSI ETUNIMIEN LÄHTEEKSI, JA JOS JONKUN NIMI EI TÄSTÄ KALENTERISTA LÖYDY, NIIN NIMI PAKKOVAIHTOON! Toisaalta koska kalenterikin on nykyään täynnä mitä kuvottavimpia saatananpalvontanimiä, TULEE MYÖS SALLITTUJEN NIMIEN LUKUMÄÄRÄÄ KARSIA TODENTEOLLA! Mielestäni noin 20 miehennimeä ja 5 naisennimeä olisi täysin riittävä määrä tämänkokoiselle kansakunnalle.

Nimilakia voisi tiukentaa muutenkin, jotta joutavanpäiväiseltä humpuukilta vältytään. Esikoispojalle sallittakoon vain isänsä etunimi (esimerkiksi Juha Juhanpoika tai Matti Matinpoika), sillä tämä helpottaa kunkin talon isännän tunnistamista. Sukunimet ovat täynnä mitä käsittämättömimpiä hirvityksiä, joten ne tulee korvata poika- ja tytär-loppuisilla patronyymeillä. Ja kaikenmoinen useammalla etunimellä hienostelu jätettäköön aatelissäädyn edustajille; alemmille yhteiskuntaluokille riittäköön yksi etunimi ja yksi sukunimi!

ANTAKOON HERRA JEESUS MEILLE VOIMAA TAISTELUSSAMME VIHERVASEMMISTOLAISTEN MÄDÄTTÄJIEN KUVOTTAVIA SAATANANPALVONTANIMIÄ VASTAAN! SUOKOON HÄN MEILLE ARMOLAHJOJA, JOILLA SAAMME NIMIMÄDÄTTÄJÄT TUHOTTUA LOPULLISESTI SUOMEN TASAVALLASTA JA SYÖSTYÄ HEIDÄT ALIMPAAN HELVETTIIN! AAMEN!