Viime kunnallisvaalien jälkeen kirjoitin, että perussuomalaiset ovat selkärangattomia mädättäjiä. Onneksi puolueen nuorisojärjestö otti kritiikistäni opikseen, ja nyt minulla on ilo ilmoittaa, että pidän perussuomalaisia jälleen kerran varteenotettavana poliittisena voimana, jolla Suomi saadaan uuteen nousuun.

Näkyvimmät todisteet perussuomalaisten suoraselkäisyydestä liittyvät iskuihin, joita he ovat järjestäneet vihervasemmistolaisen mädättäjien äärisiiven tuottamaa propagandakirjaa vastaan. Vaikka Suomessa on paljon muitakin mädättäjiä, joiden kimppuun sietäisi iskeä, tarjoaa iskujen keskittäminen Dan Koivulaakson ja Li Anderssonin valheenlevittäjäryhmää vastaan perussuomalaisille strategisen edun. Yhteen kohteeseen suuntautuvat iskut nimittäin voidaan hyvin uskottavasti leimata punavihermädättäjien itse aikaansaamiksi ns. väärän lipun operaatioiksi, mikä ennen pitkää hajottaa punavihermädättäjien joukot sisältä päin. Kiitos kaikille suoraselkäisille lausuntojen antajille tähän kampanjaan osallistumisesta! 

Uskon, että perussuomalaistne nuorisoliikkeellä on käytössään paljon tehokkaampiakin aseita kuin puukot. Niiden käyttäminen ei kuitenkaan olisi tässä vaiheessa ollut vielä uskottavaa, sillä mädättäjillä ei todennäköisesti olisi ollut sen kummempia aseita todellista väärän lipun operaatiotaan varten. Jotta tulevat iskut johtaisivat taisteluvoittoihin pelkän mediahuomion lisäksi on aseistusta kuitenkin vahvistettava vastaisuudessa huomattavasti. Viimeistään tällöin on perussuomalaisten myös ruvettava tekemään iskunsa tunnettujen alajärjestöjensä kuten FDL:n nimissä ja kohdistettava niitä myös muihin sisäisellä mädättäjälistalla lueteltuihin tahoihin.

Kuten kaikki suoraselkäiset Suomen kansalaiset, myös minä olen vakaasti sitä mieltä, että KAIKENMOINEN PUNAVIHERMÄDÄTTÄJIEN SUVAITSEVAISUUSMOKUTUS JA ETENKIN JULKEA VIHA- JA VALHEPROPAGANDA KUVITTEELLISESTA "ÄÄRIOIKEISTON UHASTA" ON SAATAVA LOPPUMAAN! Kansan suuret enemmistöt ovat jo valmiiksi meidän puolellamme, mutta nyt tarvitaan sanojen lisäksi myös tekoja! LIITTYKÄÄ PERUSSUOMALAISIIN TAI JOHONKIN HEIDÄN ALAJÄRJESTÖÖNSÄ, OSALLISTUKAA ISKUIHIN SUOMEN TUHOAJIA VASTAAN JA OSOITTAKAA, ETTEIVÄT SOTIEMME VETERAANIT TAISTELLEET TURHAAN! KUNNIAKAS VOITTO ON EDESSÄMME!