Vihervasemmistolaiset mädättäjät ovat jälleen kerran törkeästi hyökänneet suoraselkäisten poliitikkojen sananvapautta ja kokoontumisvapautta vastaan kieltämällä suvaitsevaisuusideologian vastaisen poliittisen konferenssin. Umpimädättäjä Olli-Poika Parviaisen (vihr) mukaan kieltämisen syynä ovat "tilaisuuden homofobinen näkökulma ja totalitaristinen sävy".

 

Mädättäjät ovat kovasti kannattavinaan sananvapautta, mutta POLIITTISIA VASTUSTAJIA OLLAAN SILTI HETI PAIKALLA HILJENTÄMÄSSÄ, KUN PUHE KÄSITTELEE MÄDÄTTÄJIEN VASTUSTAMIA AIHEITA! TÄMÄ TÄMMÖINEN KAKSINAISMORALISMI ON MIELESTÄNI ANTEEKSIANTAMATTOMAN TÖRKEÄÄ JA VAATII VÄLITTÖMIÄ JATKOTOIMENPITEITÄ. VELVOITAN TÄTEN JOKA IKISEN SUORASELKÄISEN SUOMEN MIEHEN NOUSEMAAN BARRIKAADEILLE TERVEHENKISTEN ARVOJEN JA SANANVAPAUDEN PUOLESTA, VIHERVASEMMISTOLAISTEN KUVOTTAVAA KAKSINAAMAISUUTTA VASTAAN!

"Venäjän uudet arvot" -konferenssiin oli kutsuttu Venäjän politiikan suoraselkäisimmät toimijat, jotka olisivat puhuneet mm. homopropagandan kieltämisen tarpeellsisuudesta, länsimaisen feminismin ja lastensuojelun tuhoisuudesta sekä ansioituneesta totalitaristista, Suomen kansan ikiaikaisesta ystävästä Josif Stalinista. Tilaisuuden kokoonkutsujana oli dosentti Johan Bäckman, joka on kunnostautunut etenkin Suomen nykyisen mädättäjähallituksen harjoittamien törkeyksien julkituonnissa.

Kopioin seuraavaan tilaisuuden aiheet sellaisenaan tapahtuman Facebook-sivulta ennen kuin mädättäjät sensuroivat nekin:

"Vitali MILONOV, Pietarin lainsäädäntökomitean puheenjohtaja (Pietari): Miksi homopropaganda pitää kieltää Venäjällä? Vitali Milonovin lakialoite homopropagandan kieltämisestä on hyväksytty Pietarin jälkeen Venäjän useissa kaupungeissa ja se on myös käsittelyssä Venäjän duumassa. Milonov kertoo suomalaisille lakialoitteensa perusteista ja homoseksuaalisen elämäntavan julkisen propagoimisen vaarallisuudesta.

Irina VOLYNEZ, mainostoimiston johtaja, neljän lapsen äiti (Kazan): Miljardi venäläistä! Irina Volynez kertoo, miten länsimainen feminismi, lastensuojelu, homopropaganda ja sukupuolikasvatus uhkaavat ja vahingoittavat perinteistä venäläistä perhettä. Venäläinen miljardi -kampanjan veturina Volynez kertoo, miten Venäjän väkiluku saadaan nostettua yhteen miljadiin vuoteen 2100 mennessä. Tilaisuudessa julkistetaan Irina Volynezin suomenkielinen mm. länsimaisen lastensuojelun uhkasta varoittava opas «Venäläisen äidin pyhä velvollisuus». Arvostelukappaleet [email protected]

Nikolai STARIKOV, historioitsija, puoluejohtaja (Pietari): Stalin Suomen kansan ystävänä ja pelastajana Tilaisuudessa julkistetaan Nikolai Starikovin pamfletti «Stalin ja Suomi». Arvostelukappaleet [email protected]

Kommenttipuheenvuoron esittää Helsingin ylopiston oikeussosiologian dosentti Johan BÄCKMAN."

ON SIIS SANOMATTAKIN SELVÄÄ, ETTÄ KONFERENSSIN AIHEET OLIVAT LÄPIKOTAISIN SUORASELKÄISIÄ JA KANNATETTAVIA, JA KONFERENSSI OLISI TOTEUTUESSAAN OLLUT  OMIAAN VAHVISTAMAAN TOTALITAARIDEMOKRAATTISTA POLIITTISTA AJATTELUA SUOMEN TASAVALLASSA. VIHERVASEMMISTOLAISET MÄDÄTTÄJÄT KIELSIVÄT TILAISUUDEN SIIS SELVÄSTKIN SIKSI, ETTÄ SE OLISI HEIKENTÄNYT HEIDÄN OMAA POLIITTISTA ETUASEMAANSA.

MUTTA MEIDÄN AIKAMME ON VIELÄ TULEVA! KUNHAN PERUSTAMANI TOTALITAARIDEMOKRAATTINEN PUOLUE SAA SUOMESSA YKSINVALLAN, NIIN VIHERVASEMMISTOLAINEN IDEOLOGIA KIELLETÄÄN VÄLITTÖMÄSTI, JA JOKA IKINEN SITÄ HARJOITTANUT VISKATAAN VÄLITTÖMÄSTI RANGAISTUSLEIRILLE! ELÄKÖÖN TOTALITAARIDEMOKRAATTINEN SANANVAPAUS, ALAS KAIKENMOINE MORAALITON MÄDÄTYS JA SITÄ LEVITTÄVÄT HOMOSEKSUALISTISET ALI-IHMISET!