Pari kuukautta sitten sain kuulla, että Suomessa ollaan järjestämässä "Hetero Pride" -marssia, johon osallistuvat irstailijat olisivat ylpeitä siitä, että heidän irstailutapansa on moraalisesti kestävä. Paheksuin koko ajatusta aluksi syvästi.

Tarkempi selvitys kuitenkin paljasti, ettei tapahtuman tarkoitus suinkaan ole heteroseksuaalisuudella tai yleensäkään seksuaalisuudella ylpeileminen vaan nimenomaan kaikenmoisten mädättäjätahojen vastustaminen. Punavihermädätteiset homopropagandistit ovat totisesti etenkin lesbomädättäjä-Halosen aikana täyttäneet tiedotusvälineet mitä raivostuttavimmalla homopropagandalla ja luonnonvastaisten saastaisuuden glorifioinnilla. Normaaleja, miehen ja naisen välisiä suhteita ei edes näe esimerkiksi televisiossa lainkaan, joten nuoriso ei välttämättä saa edes tietää, että kiinnostuksensa edes pystyy kohdistamaan myös vastakkaiseen sukupuoleen. Kertakaikkisen törkeää meininkiä, joka ennen pitkää tuhoaa koko Suomen kansakunnan!

Liityin oitis tapahtuman Facebook-sivulle, jossa huomattava osa kommenteista ainakin näennäisesti vastustaa vihervasemmistolaisia mädättäjiä ja heidän suvaitsevaisuuspropagandaansa kuten myös heidän glorifioimiaan saastaisia miehimyshirviöitä. Lisäsin perään omia kannustavia kommenttejani, joissa korostin, että jokaisessa suoraselkäisessä yhteiskunnassa homouden palkka on kuolemantuomio. Kehuin myös ryhmään kuuluvien isänmaallisten äärioikeistolaisnuorten suoraselkäisyyttä jalon aatteensa esiintuomisessa.

MUTTA SITTEN TOTUUS ALKOI VALJETA MINULLE! VIESTEJÄNI POISTETTIIN ENNEN KUIN JUURI KUKAAN EHTI EDES NÄHDÄ NIITÄ! MIKSI KUKAAN SUORASELKÄINEN MÄDÄTYKSENVASTUSTAJA POISTAISI VIESTEJÄ, JOTKA OVAT HEIDÄN OMAN AATTEENSA MUKAISIA? OLIN SELVÄSTIKIN ASTUNUT KESKELLE HUOLELLISESTI YLLÄPIDETTYÄ KULISSIA!                      

Kulissin luonne paljastui tapahtumaan liittyvien haastattelujen myötä. KUKAAN TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJISTÄ EI OLLUT EDES VAIVAUTUNUT LAATIMAAN AUKOTTOMIA JA JÄMERIÄ PERUSTELUJA MARSSIN VÄLTTÄMÄTTÖMYYDELLE! SEN SIJAAN HE MENIVÄT HAASTATTELUIHIN ESITTÄMÄÄN JONNINJOUTAVIA LATTEUKSIA JA KEHÄPÄÄTELMIÄ. TÄMMÖISEN VÄHÄ-ÄLYISYYDEN KULISSIN YLLÄPITÄMISEN VUOKSI MYÖS FACEBOOK-RYHMÄSTÄ POISTETAAN KIIREELLÄ KAIKKI LIIAN HYVIÄ PERUSTELUJA SISÄLTÄVÄT VIESTIT!

JANI SALOMAA JA MUUT SUORASELKÄISIKSI FASISTEIKSI PUKEUTUNEET VIHERVASEMMISTOLAISET ON MÄDÄTTÄJÄKOULUISSA KOULUTETTU ANTAMAAN ISÄNMAAN YSTÄVISTÄ JA HOMOSAATION VASTUSTAJISTA JUURI SELLAINEN KUVA, KUIN MOKUTTAJASUVAKIT HALUAVAT! KANSAN HALUTAAN USKOVAN, ETTÄ SUORASELKÄISET, ROTUREALISTISET SUOMALAISET OLISIVAT AJATTELUKYVYTTÖMIÄ TOOPEJA, JOTKA EIVÄT PYSTY SEISOMAAN SANOJENSA TAKANA TAI YLLÄPITÄMÄÄN MINKÄÄNMOISTA JÄRJESTYSTÄ EDES OMASSA ELÄMÄSSÄÄN! VALKOIHOISUUDEN KANNATTAJAT ESITETÄÄN MYÖS MIELELLÄÄN HOMOSEKSUELLEINA HUUMEIDENKÄYTTÄJINÄ, JOTKA SALAILEVAT NÄITÄ PIIRTEITÄÄN.

MÄDÄTTÄJIEN PROPAGANDAKAMPANJA ON KAIKESSA KIEROUDESSAAN ÄÄRIMMÄISEN TÖRKEÄ. KUNHAN SUORASELKÄISET SUOMALAISET PÄÄSEVÄT VALTAAN, NIIN JOKA IKINEN "HETERO PRIDE" -MARSSIN PUUHAMIES LÄHTEE AMMUTTAVAKSI ENSIMMÄISENÄ! TÄMÄ SANA PITÄÄ!