Olen seurannut viime aikoina huolestuneena uutisia, joiden mukaan vasemmistoliitto ja muut Suomen punaterroristit ovat aloittaneet väkivaltaisen vallankumouksen. Tampereen tapahtumat itsenäisyyspäivänä olivat pelkää alkusoittoa. Vielä tämän vuoden aikana nyky-Suomen kuriton vellihousuarmeija tulee liittyään mätäsyöpäläisten rintamaan ja ajaa panssarivaunuilla eduskuntataloon. Joukkoon liittyy useita radikaaleja itsemurhapommittajia, ja jos tämän meiningin annetaan jatkua, ON KOKO SUOMI PIAN PUNAVIHERMÄDÄTTEISTEN HUUMEENKÄYTTÄJÄ-HOMOSAATTOREIDEN KÄSISSÄ.

KAIKENMOINEN SÄÄDYTTÖMYYS MUUTTUU LAILLISEKSI, JA ALKUKANTAISTEN MURJAANILAUMOJEN ALETAAN VYÖRYÄ ISIEMME MAAHAN TÄYSIN VAPAASTI. KAIKKI SUOMEN YRITYSJOHTAJAT, POLIISIT JA KIRKONMIEHET HIRTETÄÄN JULKISILLA PAIKOILLA, PEDOFIILIEN ANNETAAN MELLASTAA VAPAASTI PÄIVÄKOTIEN PIHOISSA, JA JOKAISEN RAKENNUKSEN KATOLLE ILMESTYY PUNATÄHTI, SIRPPI JA VASARA.

KOSKA ME SUORASELKÄISET SUOMEN KANSALAISET EMME SUVAITSE TÄMMÖISTÄ ISÄNMAAMME TUHOAMISTA, ON MEIDÄN AIKA YHDISTYÄ VOIMAKKAAKSI PERUSSUOMALAIS-TOTALITAARIDEMOKRAATTISEKSI VALKOLEIJONAKUNNAKSI, JOKA NÄYTTÄÄ, ETTÄ SUOMEN KANSASSA ON VIELÄ SISUA JÄLJELLÄ! SUOMI EI TULE TAIPUMAAN PUNATERRORIN EDESSÄ, VAAN ISKEMME TÄYSILLÄ TAKAISIN!

Puheet "uudesta Nokiasta" on syytä lopettaa, sillä SUOMI EI TODELLAKAAN TARVITSE TÄSSÄ KURITTOMIEN SYÖPÄLÄISTEN KANSANNOUSUSSA UUTTA NOKIAA, VAAN UUDEN VAPAUSSODAN! Vapaussodan jälkeen vuorossa on uusi Talvisota, jossa kansa yhdistetään uuden, suoraselkäisen yhtenäiskulttuurin alle. Vasta punaterroristien tuhoamisesta ja yhteisestä sodankäynnistä syntynyt uusi kansallinen yhtenäisyys mahdollistaa uuden Nokian nousun.

VAADIN TÄTEN, ETTÄ JOKA IKINEN SUOMEN MIES, JOKA ON HUOLISSAAN TAPAHTUMIEN KULUSTA, OTTAA VÄLITTÖMÄSTI YHTEYTTÄ LÄHIMPÄÄN PERUSSUOMALAISTEN PAIKALLISJAOSTOON TAI MUUHUN LÄHIALUEELLAAN TOIMIVAAN ISÄNMAALLISEEN JÄRJESTÖÖN. JOUKKO-OSASTOT TULLAAN KOKOAMAAN JO TÄMÄN VIIKON AIKANA -- AIKAA EI OLE TUHLATTAVAKSI!

SILLÄ ARVOKKAINTA MAAILMASSA ON OMA KANSA, JA TÄMÄN KANSAN KANSSA, JA SEN PUOLESTA, ME TULEMME VÄSYMÄTTÄ TAISTELEMAAN, EMMEKÄ KOSKAAN VÄSY EMMEKÄ HELLITÄ, EMMEKÄ KOSKAAN VAIVU EPÄTOIVOON EMMEKÄ LUOVUTA. JA KAIKEN PÄÄTTEEKSI VOIN SANOA: NYT NOUSKOON KALEVALAINEN KANSA, PÄÄSKÖÖN MYRSKY VALLOILLEEN!