Havaitsin juuri viikon mittaiselta Lapin-lomaltani palattuani, että Internetin Facebook-palvelu on poistanut käyttäjätunnukseni perustelematta tekoaan millään tavoin. Lisäksi sekä virallinen kannatussivuni että epävirallinen kannatusryhmäni ovat poistuneet palvelusta, samoin kuin Totalitaaridemokraattisen puolueen virallinen kannatussivu. Koska epävirallinen kannatusryhmäni ei ole itse perustamani, on mielestäni ilmiselvää, että tapahtuman taustalla on vaino edustamaani poliittista suuntausta kohtaan.

Facebook edustaa poliittiselta väriltään ääriliberaalia vihervasemmistolaisuutta, jonka agendaan kuuluu mm. täydellinen yksityisyydensuojan romuttaminen. Facebookin perustaja, Mark Zuckerberg, on ilkikurinen pojankloppi (palvelun perustamisen aikoihin vasta 19-vuotias),  jonka mielestä kaikkien ihmisten yksityisasiat kuuluvat kaikille. Tietomurtorikollisuutta ja kaikenmoista muuta arveluttavaa verkkotoimintaa harrastava Zuckerberg ujuttaa palveluun tahallaan tietoturva-aukkoja ja myy käyttäjien yksityistietoja pimeästi yrityksille ja kansainvälisille rikollisliigoille. Mielestäni tämmöinen hulttionuori ansaitsisi pikemminkin mojovan selkäsaunan kymmenen kertaa päivässä kuin pörssiyrityksen johtajuuden.

Olen käyttänyt Facebookia pääasiassa totalitaaridemokraattisen poliittisen agendan ajamiseen ja muuhun totuuden julistamiseen. Koska toimintani on saanut palvelussa runsaasti kannatusta, vaikuttaisi siltä, että Facebookin johtoryhmä alkoi kokea toimintani uhkaksi omalle poliittiselle agendalleen ja päätti näin ollen pyyhkiä kaikki viittaukset minuun pois palvelusta. Ryhmässä "Lahjoitetaan Dellin kannettavia hyvään kotiin" on minulla tosin vielä liki 22000 kannattajaa, mutta lienee vain ajan kysymys, milloin tämäkin ryhmä löydetään ja poistetaan.

En aio enää palata Facebookiin, sillä se ei näillä näkymin sovellu poliittiselle toiminnalleni millään tavoin. Aiemmin pystyin kertomaan näkemykseni kaikenmoisista poliittisista asioista melko suoraan, mutta nyt johtoryhmän silmätikuksi päädyttyäni joutuisin laimentamaan ja vääristämään mielipiteitäni epärehellisen paljon. Tämä WWW-päiväkirja soveltuu tarkoituksiini huomattavasti paremmin.