Olen suorastaan pakahtunut ylpeydestä Suomen tuoreen hallituksen toimintaan! Hallitus on totisesti Suomen tähän mennessä suoraselkäisin hallitus, ja sen tähänastiset toimet ovat olleet vasta alkusoittoa siitä, mikä tuleman pitää!

Tähän asti Suomen politiikka on ollut vihervasemmistolaisten mädättäjien näivettävässä kuristusotteessa. Tämän vuoksi kokoomus, keskusta ja perussuomalaiset olivat joutuneet vesittämään ohjelmansa mädättäjäyhteensopivaksi. Nyt, kun tätä tarvetta ei enää ole, on huomattu, että näiden puolueiden pohjimmainen ideologia on tarkalleen sama, ja puolueet olivat vain vesittäneet sen eri tavoin. Puoluejohtajat eivät suotta julistaneet tukevansa hallitusohjelmaa YHTENÄ PUOLUEENA.

On päivänselvää, että hallituspuolueet yhdistyvät lähitulevaisuudessa myös paperilla yhdeksi puolueeksi. Myös Suomen totalitaaridemokraattinen puolue on valmis yhdistymään tähän superjytkypuolueeseen, ja ilmoitan täten halukkuuteni päästä sen puheenjohtajaksi. Ainoana ehtona puolueellani on, ETTEI MÄDÄTTÄJILLE ANNETA ENÄÄ SENTTIÄKÄÄN PERIKSI! OPPOSITIO TULEE MURSKATA OLEMATTOMIIN, JOTTA HALLITUS SAA TYÖRAUHAN! TURHANPÄIVÄISET IHMISOIKEUDET ON POISTETTAVA KÄYTÖSTÄ, JOTTA SUOMEN KILPAILUKYKY SÄILYY. PAKKOTYÖLEIRIT, KUOLEMANTUOMIOT JA RAIPANISKUT ON OTETTAVA KÄYTTÖÖN KÖYHIEN KURITTAMISEKSI, JA KAIKENMOINEN HYSSYTTELY, HOLHOUS JA MOKUTUS ON LOPETETTAVA! PAKKOTYÖ ON  SUOMEN UUSI NOKIA, JA SEN TOTEUTTAMINEN ON VÄLITTÖMÄSTI ULKOISTETTAVA TEHOKKAALLE ULKOMAALAISELLE PÖRSSIYHTIÖLLE. SUOMEN KANSALAISUUDELLE ON ASETETTAVA TIUKAT NORMIT (ESIMERKIKSI VALKOIHOISUUS, LIHANSYÖNTI JA HETEROSEKSUAALISUUS), JA KAIKKI TÄSTÄ NORMISTA POIKKEAVAT ON TULKITTAVA VÄÄRÄROTUIKSI ELI MAAHANMUUTTAJIKSI JA JOTKA ON TÄSTÄ SYYSTÄ PAKKOSTERILOITAVA.

Puolueiden vaaliohjelmat ja "lupaukset" olivat vielä punavihermädätteisesti vesitettyjä, sillä puolueet pelkäsivät vielä vaalien alla joutuvansa mädättäjien kanssa samaan hallitukseen. Hallitusohjelmassa vesitystä on selvästi paljon vähemmän, mutta sitä kuitenkin on siinä edelleen. Onneksi kehityssuunta on selvä: lupaukset ja ohjelmat ovat pelkkiä välivaiheita kohti täysin totalitaaridemokraattisen puhtaan suoraselkäistä yhtenäisideologiaa, jossa PUNAVIHERMÄDÄTTEISILLE ALI-IHMISILLE VIHDOINKIN VERISESTI KOSTETAAN SE VÄÄRYYS, JONKA NE OVAT SAANEET AIKAAN. MÄDÄTTÄJIEN TUSKANHUUDOT HALLITUSOHJELMAN VUOKSI OVAT MUSIIKKIA NIIN JUSSI HALLA-AHON KUIN MINUNKIN KORVILLENI.

Hallitus käyttää vielä toistaiseksi peiteilmauksia, jotka jokainen suoraselkäinen mies osaa tulkita välittömästi oikein. Esimerkiksi  "perustulokokeilu" ei tarkoita sitä, mitä punavihermädättäjät sanalla tarkoittavat, vaan tämä tarkoittaa vastikkeellista perustuloa, jonka kansalaiset saavat talkoisiin osallistumisesta. Talkoot toteutetaan mitä ilmeisimmin leiriolosuhteissa tapahtuvana pakkotyönä, johon kaikkien alle 100000 euroa vuodessa ansaitsevien on pakko osallistua.

Kiitokset kaikille, jotka osallistuivat järjestämääni siitoinlaiseen yhteisrukoukseen ennen vaaleja. On päivänselvää, että yliluonnolliset voimat saapuivat tukemaan vaalijytkyä ja hallituspuolueiden yhdistymistä. Yhdistymisestä on ilmassa jo esoteerisiakin merkkejä: monissa kuvissa puoluejohtajat Sipilä, Soini ja Stubb OVAT SELVÄSTI MUUTTUMASSA ULKONÄÖLTÄÄN YHDENMUKAISIKSI, AIVAN KUIN HE OLISIVAT YHDISTYMÄSSÄ SAMAKSI HENKILÖKSI! Lisäksi Soinin avustajalle on vastikään neitseellisesti syntynyt poikalapsi nimeltä TIMO JUHA ALEXANDER VIRTANEN, JOSTA HENKIVALLAT OVAT TARKOITTANEET TULEVAN SUOMALAISEN SUURPOLIITIKON, JOKA RAUTAISELLA OTTEELLA HALLITSEE SUOMEN TOTALITAARIDEMOKRAATTISTA KANSANTASAVALTAA SUOMEN YHTENÄISJYTKYPUOLUEEN NIMISSÄ! KUNNIAKKAAT SUORASELKÄISYYDEN AJAT OVAT KOITTANEET SUOMEN KANSALLE!