Kaikenmaailman mädättäjävouhottajat ovat tänään kohisseet siitä, että perussuomalaisten kunnallisvaaliehdokas Harri Wiherkoski, joka omistaa Tampere Areena -nimisen nuorisonmädätys- ja saatananpalvontahallin, olisi muka jonkinlainen fundamentalistikristitty, joka olisi kieltänyt erästä suosittua saatananpalvontayhtyettä esittämästä jumalanpilkkauskappalettaan.

Kenen tahansa helppo havaita, että kyseinen henkilö ei ole kristitty vaan pitää yllä pelkkää kulissia. Jos nimittäin Wiherkoski olisi aidossa Jumalan uskossa, HÄN EI SALLISI OMISTAMISSAAN TILOISSA AINUTTAKAAN SAATANANPALVONTAYHTYEEN KONSERTTIA TAI MUUTAKAAN NUORISONMÄDÄTYSTAPAHTUMAA! TODELLISUUDESSA HÄN KUITENKIN RAHANHIMOSSAAN SALLII TÄMMÖISET TAPAHTUMAT EIKÄ EDES LUPAA LOPETTAA NIITÄ!

Wiherkoski toki näytösluontoisesti "raivostui" "kielletyn" kappaleen esittämisestä, mutta todellisuudessa kyseessä oli hänen omien sanojensa mukaan pelkkä varoitus, joka ei johda minkäänlaisiin jatkotoimenpiteisiin eikä esiintymiskieltoihin. TÄMMÖINEN MOUHOTUS ILMAN TEKOJA ON TÄYSIN SELKÄRANGATONTA, SAATANALLISTEN KUISKUTTELUJEN AIKAANSAAMAA VELTTOILUA! TODELLINEN SUORASELKÄINEN JUMALAN MIES OLISI VAATINUT KYSEISET PMMP-ORKESTERIN NOITA-AKAT VÄLITTÖMÄSTI ROVIOLLE TAI AINAKIN PITKIIN KURITUSHUONETUOMIOIHIN TEKEMÄSTÄÄN RIKOKSESTA!

En ole nähnyt Harri Wiherkoskea ainoassakaan uskovien tapahtumassa. Hän eiole osallistunut manauskursseille eikä saatanallisia demoneita vastaan järjestettyihin iskuihin. On siis päivänselvää, että kyseinen henkilö on SAATANAN DEMONIEN LUOMA JA KOULUTTAMA TROLLIHENKILÖ, jonka on tarkoitus vihervasemmistolaisen liberaalihumanismin keinoin poistaa Suomesta totinen kristinusko. Wiherkoskella on toki suuret sanat, mutta koska ne eivät näytä johtavan tekoihin, vaan henkilö vain kaikesta huolimatta jatkaa maallisen mammonan keruutaan, tulee häntä pitää Saatanan käsikassarana, joka kuuluu samaan leiriin kuin muutkin vihervasemmistolaiset mädättäjät.

Olen myös varma, että samat Haavistoa äänestäneet yhteiskunnan mätäpaisteet, jotka loivat Harri Wiherkosken hahmon, ovat myös itseeni kohdistuvan identiteettiryöstön takana. Tämän todistaa jo sekin, että Wiherkosken kunnallisvaalikampanjasivusto on kotisivukone.com-"palvelussa", jonka edellisessä kirjoituksessani todistin vihervasemmistolaisten mädättäjien propaganda-automaatiksi. PYSYKÄÄ VALPPAINA, TOSIUSKOVAT, JOUKOSSANNE ON PETTUREITA!