Esitin Jumalalle ennen joulua vaatimuksen, että hän toteuttaisi lupauksensa taivaallisista rynnäkkökivääreistä ja lapseni sukupuolen vaihtamisesta oikeaksi. Koska lupaukset eivät toteutuneet määräaikaan mennessä, sanouduin irti Jumalasta ja kristinuskosta joulukuun 27. päivänä ja vannoin alustavasti kuuliaisuuteni Saatanalle.

Heti seuraavana yönä Jumala ilmestyi vaimolleni Veeralle ja käski häntä uhmaamaan asettamaani ulkonaliikkumiskieltoa ja raukkamaisesti pakenemaan lapsen kanssa vihervasemmistolaisten mädättäjien perustamaan ns. turvakotiin. Tämä on selkeä merkki siitä, että Jumala noteerasi irtisanomiseni ja olen vapaa antautumaan Saatanan tahtoon.

Pelkkä nimellinen kuuliaisuuden toteaminen ei kuitenkaan riitä suoraselkäisille Perkeleen joukoille, vaan hänen suosioonsa pääseminen vaatii lukuisia rituaaleja ja valtavia ponnisteluja. Olenkin tästä syystä laatinut itselleni ohjelman, jossa suoritan kirjaimellisella säntillisyydellä niitä vaadittavia rituaalikaavoja, jotka suurmestari Pekka Siitoin esittää ansiokkaassa kirjallisessa tuotannossaan.

Ensimmäinen varsinainen rituaali, jonka suoritan, on kuvattu "Musta Magia I" -kirjan sivulla 22. Rituaali on suoritettava uudenkuun yönä, joten seuraava sopiva ajankohta on tammikun 11. päivän jälkeinen yö keskiyöhetkestä alkaen.
 
Rituaali tulee suorittaa paikalla, jossa on liesi. Ennen rituaalin aloittamista on liedellä oltava iso kattila, joka on melkein täynnä kiehuvaa vettä. Rituaalin suorittajalla tulee myös olla kiinniotettu täysikasvuinen musta kissa.
 
Keskiyön jälkeen kissan jalat sidotaan, jotta se ei karkaa. Tämän jälkeen se otetaan vasempaan käteen ja pudotetaan kiehuvaan pataan, minkä jälkeen rituaalin suorittaja nostaa molemmat kädet sivulle ilmaan ja huutaa hebreankielellä: "Ailaa himel adonaij amara Zebaoth cadas yeseraije haralius!"
 
Rituaalikaava jatkuu siten, että seuraava teksti huudetaan möreällä äänellä 8 kertaa kaikkiin ilmansuuntiin (tulkitsen ohjetta varmuuden vuoksi siten, että se on huudettava kaikkiaan 64 kertaa): "Avukseni huudan Sinua oi Pimeyden Ruhtinas Lucifer, Sinun nimessäsi pyydän Saatanaa ottamaan minut palvelijakseen."
 
Kissan tultua kypsäksi se nyljetään ja sen lihat poltetaan tulessa, ja samalla toivotaan hartaasti, että tahto tulisi täytetyksi. Kissan luut otetaan talteen ja laitetaan oman sängyn ja patjan väliin. Nahka kuivataan ja sen kääntöpuolelle tehdään tervalla musta risti.
 
Rituaalikaavan vaatimusten vuoksi minun on siis löydettävä seuraavan viikon aikana täysikasvuinen musta kissa ja otettava se kiinni. Mikäli jollakulla on tiedossaan moinen elikko, pyydän häntä luovuttamaan sen rituaalitarkoitukseeni. Muussa tapauksessa joudun käymään läpi vihervasemmistolaisten mädättäjien perustamia eläinkoteja, mikä totisesti on hyvin nöyryyttävää suoraselkäiselle Suomen miehelle.
 
Ainoa vaihtoehto, jonka mestari Siitoin tarjoaa kissan uhraamiselle on nuoren naisen neitsyyden uhraus. Nuoren naisen löytäminen tätä tarkoitusta varten on kuitenkin hyvin pitkä ja vaativa prosessi, johon minulla ei ole aikaa ennen seuraavaa uudenkuun ajankohtaa.
 
Tulen käytännössä palvomaan Saatanaa etupäässä muinaisten suomalaisten epäjumalien kautta. Saatanan joukot ilmentävät itsensä kullekin kansakunnalle erityisesti sitä varten tarkoitetuissa muodoissa, joita suomalaisten tapauksessa edustaa etupäässä Ukko eli Perkele. Tarvittaessa voin pyytää vähäisempiä palveluksia myös muilta epäjumalilta.
 
SUOKOON UKKO PERKELE, ETTÄ LÖYDÄN MAHDOLLISIMMAN PIAN TARVITSEMANI KISSAELÄIMEN, JOTTA PÄÄSEN TOTISESTI ANTAUTUMAAN HÄNEN OPPILAAKSENSA! YLISTYS SAATANALLE, KUOLEMA JEESUKSELLE JA MUILLE VIHERVASEMMISTOLAISILLE MÄDÄTTÄJILLE! AVE SATAN 666!