Olen täysin samaa mieltä perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinosen kanssa siitä, että homoseksuaalien läsnäolo ja tanssiminen Linnan juhlissa loukkaa kaikkia suomalaisia henkilökohtaisesti. Sotiemme veteraanit eivät todellakaan taistelleet isänmaamme itsenäisyyden puolesta, jotta täällä saisivat kaikenmoiset irstaat miehimykset täysin rajoittamatta keikistellä.  Tämän pitäisi olla täysin päivänselvä asia kaikille Suomen kansalaisille, mutta vihervasemmistolainen moraalinmädätys on mennyt jo niin pitkälle, että TÄMMÖINEN ITSESTÄÄNSELVYYS PITÄÄ JO ERIKSEEN OPETTAA MONILLE IHMISILLE! 

Aivan kuin tässä ei olisi ollut tarpeeksi, vihervasemmistolaisten nuorisojärjestöt ovat laittaneet liikkeelle huhun, että rannikkotykistön ilmatorjunnassa isänmaatamme puolustanut sotaveteraani, luutnantti Touko Laaksonen, olisi ollut homoseksualistinen kauhistuksentekijä ja tullut vielä kauhistuksenteollaan sodan jälkeen kuuluisaksi! Mielestäni tällaiset julkeat, historiankirjoitusta vääristelevät valheet loukkaavat verisesti paitsi Laaksosen ja hänen sukunsa kunniaa, myös kaikkia Suomen sotaveteraaneja ja Suomen kansalaisia henkilökohtaisesti! Jos olisin sotaveteraani Laaksosen lähisukulainen, laittaisin välittömästi vireille kunnianloukkaussyytteen sukuni maineen tahraamisesta enkä lopettaisi taistelua ennen kuin joka ikinen vihervasemmistolainen nuorisojärjestö on pysyvästi lakkautettu!
 
Onko se niin vaikea jo nykypäivänä uskoa, että SUOMEN ITSENÄISYYDEN PUOLESTA TAISTELEMASSA EI OLLUT AINUTTAKAAN HOMOSTELIJAA? SAANEN MUISTUTTAA, ETTÄ SUOMI SOTI YLIVOIMAISTA VIHOLLISTA VASTAAN, EIKÄ SUOMI OLISI ILMAN  KAIKKIVALTIAAN JUMALAN ERITYISTÄ SIUNAUSTA SAANUT VUOSINA 1939-1945 AINUTTAKAAN TORJUNTAVOITTOA! JUMALA EI TOSIAANKAAN OLISI SIUNANNUT KANSAA, JONKA RIVEISSÄ TAISTELEE SAATANALLISIIN HOUKUTUKSIIN LANGENNEITA IRSTAITA MIEHIMYKSIÄ.
 
Pidän päivänselvänä, että tämmöisten homoveteraanipuheiden takana on ulkopoliittinen taho, jonka tarkoituksena on rampauttaa puolustusvoimiemme uskottavuutta, tehdä veteraaniemme perintö naurunalaiseksi ja muutenkin valmistella olosuhteita otolliseksi Neuvostoliiton suurhyökkäystä varten. Jos kimppuumme nyt hyökättäisiin, ei meillä totisesti olisi minkäänlaista Jumalan siunausta, koska armeijamme on täynnä homomyönteisiä vellihousuja, jotka eivät osaa edes kengännauhojaan solmia!          
 
JOTTA MAATAMME KOHTAAVA VAKAVA TURVALLISUUSPOLIITTINEN UHKA SAATAISIIN TORJUTTUA, ON SOTAVETERAANIEN LEIMAAMINEN HOMOIKSI JA KAIKENLAINEN MUUKIN VIHERVASEMMISTOLAINEN MÄDÄTYSPROPAGANDA LOPETETTAVA VÄLITTÖMÄSTI JA  SYYLLISET ASETETTAVA SYYTTEESEEN TÖRKEÄSTÄ ISÄNMAANPETTURUUDESTA! EIKÄ SITTEN MITÄÄN MUUTAMAN KUUKAUDEN EHDOLLISTA HYSSYTTELYTUOMIOTA NÄILLE RIKOLLISILLE, VAAN RASKASTA PAKKOTYÖTÄ, KURITUSHUONETTA JA RAIPANISKUJA, JA LOPUKSI KUOLEMANTUOMIO, JOKA ON PETTURIN PALKKA JOKAISESSA ITSENSÄ PUOLUSTAMISEEN KYKENEVÄISESSÄ YHTEISKUNNASSA!