Tähän mennessä jopa monet uskovat ovat naureskelleet väitteelleni, että presidenttiehdokas Pekka Haavisto olisi ilmestyskirjan peto, sillä hänen nimestään on mahdollista laskea pedon luku, 666. Nyt olen saanut uutta todistusaineistoa, JONKA VIIMEISTÄÄN LUULISI HILJENTÄVÄN JOKA IKISEN EPÄILIJÄN!

 
Wikipedia-mädätyspropagandasivustolla on Pekka Haavistosta valokuva, jossa tarkkaavaisen lukijan huomio kiinnittyy Haaviston olkapään takaa pilkottavaan vihertävään hahmoon, jonka olen merkinnyt seuraavaan kuvakaappaukseen:   
 
Tämä hahmo ei selvästikään ole kasvillisuutta tai muutakaan taustaan luontevasti sopivaa, sillä se on muodoltaan hyvin poikkeuksellinen, aivan kuin elävän olennon pää. Hahmoa tarkemmin tutkimalla todellakin on mahdollista erottaa kaksi silmäkuoppaa. Mikäli kuvan värejä muokataan ns. kuvankäsittelyohjelmalla, hahmo muuttuu huomattavasti selkeämmäksi: 
 
 
ON ILMISELVÄÄ, ETTÄ KYSEESSÄ ON SAATANALLINEN HENKIOLENTO, JOKA SEURAA HAAVISTOA KAIKKIALLE MINNE HÄN MENEE JA KUISKUTTELEE HÄNEN KORVAANSA OHJEITA SIITÄ, KUINKA HÄNEN TULEE MILLOINKIN PUHUA JA TOIMIA! NÄMÄ SAATANALLISET APUJOUKOT OVAT SYY SIIHEN, MIKSI HAAVISTON KANNATUS ON NOUSSUT SUORASTAAN RÄJÄHDYSMÄISESTI. SAATANAN DEMONIT PYSTYVÄT YLI-INHIMILLISELLÄ ÄLYKKYYDELLÄÄN LASKELMOIMAAN TARKOIN, MITEN IHMISEN TULEE TOIMIA PÄÄSTÄKSEEN JOHTAVAAN ASEMAAN!
 
Kuvankäsittelyohjelmalla on mahdollista myös paljastaa sellaisia henkiolentoja, jotka ovat normaalisti silmälle ja kameralle täysin näkymättömiä. Hain Internet-tietoverkosta muutamia Haaviston kuvia ja muokkasin niiden värejä, JA HYVIN MONISTA PALJASTUU DEMONISIA OLENTOJA, JOTKA SEISOSKELEVAT HAAVISTON TAKANA! PIDÄN PÄIVÄNSELVÄNÄ, ETTÄ HAAVISTOA YMPÄRÖI LAKKAAMATTA, YÖTÄ PÄIVÄÄ, KOKONAINEN SAATANALLISTEN PIRUJEN JOUKKIO!
 
 
Eräästä kuvasta paljastui myös NÄKYMÄTÖN SARVI, JOKA LÄHTEE HAAVISTON PÄÄSTÄ:
 
 
Vaikka Haavisto siis luultavasti onkin syntyjään ihminen, OVAT SAATANAN JOUKOT JO HYVÄÄ VAUHTIA MUUNTAMASSA HÄNTÄ DEMONIMUOTOISEKSI! EI LUULTAVASTIKAAN KESTÄ ENÄÄ MONTA KUUKAUTTA, KUN HAAVISTON SARVET SAAVAT IHMISSILMÄLLE NÄKYVÄN MUODON, JA TÄSSÄ VAIHEESSA LUULISI OLEVAN JOKA IKISELLE KANSALAISELLE JO PÄIVÄNSELVÄÄ, ETTÄ KYSEESSÄ TOTISESTI ON ILMESTYSKIRJAN PETO!
 
Millaisia Haaviston seuralaiset sitten ovat? Eri kuvissa esiintyvät niljakkaat olennot ovat muodoiltaan hyvin erilaisia ja luokittautuvat erilaisiin demonisiin luokkiin, kaadereihin ja hierarkioihin. Ensimmäisen kuvan piru kuuluu mielestäni selkeästi Baphometh-ryhmään -- ryhmään, jonka olentoja myös vapaamuurarit ja illuminaatit palvovat rituaaleissaan. Seuraava vapaamuurarien rituaalia esittävä 1800-luvun puupiirros on toki epätarkka verrattuna valokuvaan, mutta se varmistaa lajimäärityksen oikeellisuden:
 
 
Saatananpalvojien opeissa Baphometh rinnastetaan suoraan Saatanaan eli Luciferukseen itseensä, sillä Baphometh-olentojen paikalle kutsuminen on tavalliselle kuolevaiselle suorin mahdollinen tapa olla yhteydessä Saatanaan. TÄSTÄ SYYSTÄ JOKAISEN USKOVAN ON TÄRKEÄÄ OPPIA TUNNISTAMAAN BAPHOMETH JA PUOLUSTAUTUMAAN HÄNTÄ VASTAAN! Seuraavassa lisää Baphomethia esittäviä piirroskuvia:
 
 
 
Kaikki uskovien käytössä olevat demonologiset oppijärjestelmät eivät edes tunne Baphomethia, sillä Saatana otti tämän olentoryhmän laajamittaisempaan käyttöön vasta perustaessaan vapaamuurariliikkeen. NEUVON SIIS KAIKKIA NÄINÄ LOPUN AIKOINA TUTUSTUMAAN PAITSI VANHOIHIN DEMONOLOGIAN PERUSTEOKSIIN, MYÖS  KYSEISEN TIETEENALAN UUSIMPAAN TUTKIMUSTIETOON! ILMAN UUTTA TUTKIMUSTIETOA EIVÄT USKOVAT SELVIÄ TULEVAA NELJÄÄKYMMENTÄKAHTA KUUKAUTTA!
 
DEMONOLOGISET ASIAT TULEE OTTAA TOSISSAAN, sillä Saatanan riivaajahengillä on kyky vaikuttaa myös uskovien ja hurskaiden ihmisten ajatuksiin! Koin tämän viimeksi eilen, kun EN PYSTYNYT OLEMAAN AJATTELEMATTA TULEVAISUUDEN SODOMIITTISTA SUOMEA, JOSSA SODOMIITIT HARJOITTAVAT SODOMIITTISIA KAUHISTUKSENTEKOJAAN TOISTEN SODOMIITTIEN KANSSA PRESIDENTINLINNASSA, VALTION VIRASTOISSA, KIRKKORAKENNUKSISSA JA MUISSA YHTÄ ARVOKKAISSA PAIKOISSA! NÄIN MYÖS KAIKKIALLA VÄLÄHDYKSIÄ DEMONEISTA, JOTKA KUISKUTTELIVAT SODOMIITEILLE EHDOTUKSIA AINA VAIN PÖYRISTYTTÄVÄMMISTÄ SODOMIITTISISTA TEOISTA JA HARJOITTIVAT MYÖS ITSE SODOMIAA KESKENÄÄN TORAHAMPAAT JA NAHKASIIVET VIHREÄTÄ LIMAA VALUEN. EN SAANUT NÄKYJÄ POIS MIELESTÄNI NORMAALEIN RUKOUS- JA MANAUSMENETELMIN, VAAN KUVAT HÄIPYIVÄT VASTA SIINÄ VAIHEESSA, KUN TUTUSTUIN BAPHOMETHIIN JA UUDEMPAAN MANAUSOPPIIN!
 
TOIVON, ETTÄ TARJOAMANI KIISTATON TODISTUSAINEISTO ON RIITTÄVÄN VAKUUTTAVA JOKAISELLE HUOLESTUNEELLE KANSALAISELLE. KOSKA SAATANAN JOUKOT OVAT HAAVISTON TAKANA, TULEE HÄN VOITTAMAAN PRSEIDENTINVAALIEN TOISEN KIERROKSEN VÄÄJÄÄMÄTTÄ, EIKÄ ASIALLE VOI ENÄÄ MITÄÄN TEHDÄ! JUMALA EI ASIAAN PUUTU, SILLÄ HÄN ON SUOMEN KANSAA KOHTAAN TUNTEMANSA RAIVON VUOKSI SALLINUT SAATANALLE NÄMÄ METKUT! USKOVILLA EI OLE MUUTA VAIHTOEHTOA KUIN YRITTÄÄ SELVITÄ HENGISSÄ TUOMIOPÄIVÄÄN ASTI. RUKOUKSENI OVAT PUOLELLANNE!