Vihervasemmistolaisten monikulturistimädättäjien hallitsema valtamedia valehtelee tunnetusti kaikissa mahdollisissa asioissa aina ÄÄRETTÖMÄN TÖRKEÄSTI! Usein valtamedia myös vaikenee kokonaan ja yrittää pimittää kansalaisilta totuuden viimeiseen asti, kuten seuraavassa esimerkissä:

VALTAMEDIA VALEHTELEE, että Helsingin Itäkeskus olisi edelleenkin jotenkin normaali paikka. Todellisuudessa ensimmäinen asia, joka Itäkeskuksessa kohtaa kävijää, on LÄPITUNKEVA KAMELINLANNAN HAJU ja RYNNÄKKÖKIVÄÄRIN PAPATUS. Sosiaalitoimisto on nimittäin hankkinut joka ikiselle maahanmuuttajalle kantasuomalaisten verorahoilla KAMELIN ja RYNNÄKKÖKIVÄÄRIN, koska ne kuuluvat maahanmuuttajien kulttuuriin!! Kulttuurimarxistinen valtamedia ei koskaan hiisku tästä asiasta mitään!!!

Eikä tässä vielä kaikki: sosiaalitoimisto hankkii maahanmuuttajille myös RAKETTEJA, OHJUKSIA JA KAMELIN SELKÄÄN ASENNETTAVIA LAUKAISUJÄRJESTELMIÄ! Nämä aseet ovat tunnetusti täysin kiellettyjä kantasuomalaisilta, mutta MAAHANMUUTTAJILLA ON NIIDEN KÄYTTÖÖN JA HALLUSSAPITOON ERITYISLUPA, koska klaanienvälinen välienselvittely raskailla sota-aseilla kuuluu erottamattomasti kaikkien maahanmuuttajien kulttuuriin!!

SUURIN OSA ITÄ-HELSINGISTÄ ON JO TÄYSIN RAUNIOINA JATKUVIEN OHJUS- JA RAKETTI-ISKUJEN JÄLJILTÄ JA KYMMENETTUHANNET KANTASUOMALAISET OVAT JO KUOLLEET ISKUISSA!! VALTAMEDIA EI KUITENKAAN HIISKU TÄSTÄ YHTIKÄS MITÄÄN, KOSKA SE OLISI "RASISTISTA"!!!!!!!! TOTUUS PEITELLÄÄN TARVITTAESSA VAIKKA KUVANKÄSITTELYOHJELMILLA!!!

LOPETTAKAA VALTAMEDIAN SEURAAMINEN JA SEURATKAA AINOASTAAN LUOTETTAVIA KANSALLISMIELISIÄ UUTISLÄHTEITÄ!!! VAATIKAA TOTUUS ESIIN JA KULTTUURIMARXISTIT TILILLE JATKUVISTA TOTUUDENVÄÄRISTELYISTÄÄN JA VALHEISTAAN!!!

JAKAKAA TÄTÄ KIRJOITUSTANI SOSIAALISESSA MEDIASSA, JOTTA VALEHTELIJAT SAADAAN AJETTUA AHTAALLE!!! SAMALLA ON HYVÄ LIITTYÄ SAKARIAS LEHTOMÄEN FACEBOOK-RYHMÄÄN, JOKA SUORASELKÄISESTI PALJASTAA KANSALAISILLE KAUNISTELEMATTOMAN TOTUUDEN SUOMEN NYKYTILASTA!!!